28 / 03 / 2024

540/4 Parsel projesine 5.000'in üzerinde ön talep geldi!

540/4 Parsel projesine 5.000'in üzerinde ön talep geldi!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 127 bin metrekarelik alanda Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ticaret portalı 540/4 Parsel ön talep döneminde büyük ilgi gördü.



Bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak olan projede yer alan 220 ticari üniteye 5 binin üzerinde ön talep geldi. Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Bu yoğun ilgi Türkiye'de bir kriz ya da durgunluk olmadığının insanların halen ekonomiye ve istikrara olan güveninin en güzel kanıtı" dedi.


Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen 540/4 Parsel bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.


İkitelli Sağlık Kenti ile Kayaşahir Uydu Kenti'nin tam ortasında yer alan 540/4 Parsel'in içerisinde toplam 220 ticari ünite bulunuyor. Bu üniteler arasında 96 adet doğrudan cadde girişli dükkan ve mağazalar, 15 adet geniş teraslı cafe ve restoran, 91 adet VIP girişli modüler birleştirilebilir ofis, bir adet tematik kreş binası, üç adeet halı saha, sosyal tesis ve 5 bin 560 metrekare bahçe, bir adet iki katlı düğün ve kongre sarayı, iki adet bay-bayan fitness salonu ve bir adet kapalı çocuk eğlence merkezi yer alıyor.


Başakşehir'de  Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 127 bin metrekarelik alanda inşa edilecek olan 540/4 Parsel'in ön talep döneminde büyük ilgi gördüğünü belirten  Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan" Bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak olan projede yer alan 220 ticari üniteye 5 binin üzerinde ön talp geldi" dedi. Uyan "Bu yoğun ilgi Türkiye'de bir kriz ya da durgunluk olmadığının insanların halen ekonomiye ve istikrara olan güveninin en güzel kanıtı, doğru lokasyonda yapılan ve doğru fiyatlandırılan projeler her zaman ilgi görüyor." dedi. Ayrıca Uyan, yaşanan bir takım olumsuzluklara ve seçim öncesine rağmen böyle bir projeye 25 kat talep gelmesinin, gayrimenkul yatırımlarını ertelemeyi düşünen yatırımcılar için de güven verecek ciddi bir mesaj taşıdığını, yapılan bu açık arttırmanın ekonomiye olan güvenin de ispatı niteliğinde olduğunu belirtti.


Sağlık Kent'e 80 bin kişi gelecek

540/4 Parsel'in, Başakşehir ve Kayaşehir'de yaşayanların ve projenin hemen yan parselinde bulunan Avrupa'nın en büyük sağlık kenti İkitelli entegre Sağlık Kenti'nin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde inşa edildiğini söyleyen Ercan  Uyan, "Başakşehir Sağlık kentisinin bitiş tarihi ise 30 ay. Yani 2016 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor. Sağlık Kent tamamlandığında ise günlük 80 bin ziyaretçi bekleniyor" açıklamasında bulundu. 540/4 Parsel'de Sağlık kentse yönelik hizsmet verecek olan eczane, medikal mağazaları ve ofisler bulunacağını belirten Ercan Uyan, "Ayrıca projede farklı büyüklüklerde cadde mağazaları, food alanları ve restoran sokağı ile çocuklar için açık ve kapalı tematik oyun ve eğlence parkları yer alacak." diye konuştu.


280 bin kişiye hizmet verecek

5404 Parsel'in Başakşehir ve Kayaşehir'de Emlak Konut'un ve gelir paylaşımı modeli ile ihale edilmiş markalı konut projelerinin tam ortasında yer aldığını ifade eden Ercan Utan, projenin çevresinde 70 bin konut ve bu konutlarda yaşayacak olan yaklaşık 280 bin kişinin olduğunu sözlerine ekledi. Ercan Uyan'ın verdiği bilgiye göre projede geniş ve açık otopark alanlarının yanısıra 100 bin metrekarenini üzerinde ziyaretçilerin nefes alabilecekleri yeşil alan da bulunuyor. Yapımına devam edilen 540/4 parsel'in 24 ay sonra tamamlanması bekleniyor.


Tel : 444 61 71

Web: www.540-4.com