18 / 04 / 2024

Tarabya Kırkkonak projesinde en pahalı villa 1.7 milyon dolar!

Tarabya Kırkkonak projesinde en pahalı villa 1.7 milyon dolar!

Kırkkonak Tarabya da, 11 bin metrekare alan üzerinde Gözde , Güzide ve Nadide adlı 3 ayrı tipte 8 bloktan oluşuyor


Altmış yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe iş yapan Çiftkurtlar Grubu, özel projelere imza atan Beyaz İnşaat ile birlikte Tarabya’da geliştirdikleri projeyi satışa sundu. Toplam kırk adet lüks konuttan oluşan “Kırkkonak Tarabya” Boğaz’a yakınlığı, özel konumu ve mimarisiyle dikkat çekiyor.  

Özellikle kentsel dönüşüm sürecinde değeri hızla artacak Tarabya’da, ikinci katlarından Boğaz’ı gören villalar, Türkiye’nin en seçkin mimarlarından Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarlandı. Ocak ayında kaba inşaatı tamamlanması beklenen Kırkkonak Tarabya’da, 11 bin metrekare alan üzerinde “Gözde”, “Güzide” ve “Nadide” adlı 3 ayrı tipte 8 bloktan oluşuyor. Daire büyüklüğü 155 ile 465 metrekare arasında değişen Kırkkonak Tarabya’da oda sayısı ise 3+1 ile 6+1 arasında değişiklik gösteriyor. 2012 yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Kırkkonak Tarabya’da fiyatlar 700 bin ile 1 milyon 700 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.  

Çiftkurtlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik, Tarabya’da geliştirdikleri projede arazi sahibi olduklarını ve bu alandaki deneyimini beğendikleri Beyaz İnşaat ile çalışarak çok özel bir proje hayata geçirdiklerini belirtti. Çelik, proje satışa sunulduktan sonra aralarında iş dünyasından üst düzey isimlerin de bulunduğu birçok özel kişiyle görüştüklerini ancak bu projede az sayıda konut olmasından dolayı birbiriyle düzenli görüşen ailelere satış yapmayı istediklerini ifade etti. Mehmet Çelik, birkaç özel ailenin aralarında anlaşmasıyla genel satışı sona erdirebileceklerini ve kalan daireleri de özel satışla tamamlayabileceklerini söyledi. Kırkkonak Tarabya’da, konutlarda akıllı ev teknolojisi, 24 saat güvenlik, kapalı devre kamera sistemi, açık ve kapalı otoparklar, yüzme havuzları, sauna ve fitness center da bulunuyor.  

(0212) 262 29 11-12

www.kirkkonaktarabya.com.tr