28 / 03 / 2024

Soho Ofis projesi satışta!

Soho Ofis projesi satışta!

Soyak'ın Zincirlikuyu'daki yeni projesi Soyak Soho'nun ofis bölümü olan Soho Ofis satışa çıktı!


 

Soyak Soho Ofis projesi toplam 3 bin 727 metrekare kapalı ofis alanı ve 1.635 metrekare sadece ofis kullanımına ait bahçe alanıyla dikkat çekiyor. İstanbul un en merkezi iş alanlarından Zincirlikuyu nun kalbinde inşa edilen Soho Ofis projesi A sınıfı ofis ayrıcalığı sunuyor. 

 

Tamamen müstakil girişi ve müstakil tapusu olan, bir bütün olarak kullanılabilmesinin yanı sıra, bölünerek de kiraya verilebilir özelliği olan Soho Ofis 3 kattan meydana geliyor. 

Soho Ofis projesinde yoğun iş temposu içerisinde hayatı kolaylaştıracak concierge hizmetleri sunuyor. İstediği gibi bölünebilen ofis alanlarından meydana gelen Soho Ofis projesinde 70 araçlık kapalı otopark alanı mevcut. 

Wi-Fi, fiber optik altyapı, merkezi TV sistemi gibi modern teknolojik servislerin sunulacağı Soho Ofis projesinde teslimler 2013 sonunda yapılacak. Net 217 metrekarelik depo alanı bulunan Soyak Ofis projesinde kartlı giriş ve asansör sistemleri, ofis için, otoparktan lobiye çıkan ayrı asansör, ortak alanların güvenliğini sağlamak üzere CCTV sistemi, ısıtma ve soğutma için merkezi VRV sistemi altyapısı, ofis için ayrı jeneratör ve kullanıcılara esneklik sağlayacak şap&sıva teslimi gibi hizmetler sunuluyor. 

Soyak Soho projesinde ayrıca 7 katta 77 adet konut bulunuyor. Konut fiyatları 328 bin Euro dan başlangıç gösteriyor. 

444 7646 (SOHO)

www.soyaksoho.com.tr

Nagihan Arat