28 / 03 / 2024

Osman Yıldırım: Bomonti’de metrekare fiyatları 8 kat arttı!

 Osman Yıldırım: Bomonti’de metrekare fiyatları 8 kat arttı!

Şişli-Bomonti, markalı konut projeleri ve kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, bölgede çalışmaya başladıklarından bu yana metrekare fiyatlarının 8 kat arttığını ifade etti.


İstanbul’un en hızlı gelişen yatırım bölgesi Şişli-Bomonti, markalı konut projeleri ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile değerine değer katmaya devam ediyor. 2006 yılından bu yana Bomonti bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları gerçekleştiren Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, bölgede çalışmaya başladıklarından bu yana metrekare fiyatlarının 8 kat arttığını ve düşük konut faizleri sayesinde bölgenin yatırımcıların yeni gözdesi olduğunu belirtti. 


İstanbul’un değerlenen semti Bomonti gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak isteyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bölge son yıllarda yapılan yeni ulaşım hatları ile hem konut almak hem de yatırım yapmak isteyenler için avantajlı bir lokasyon haline geldi. 


1972 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Yıldırım Yapı Grubu olarak 2006 yılından bu yana Bomonti bölgesinde ‘Kuleli Evleri’ markası altında kentsel dönüşüm projelerimizi yürütüyoruz. Bölgeye yaptığımız yatırımlar ile bölgenin yeni görünümüne katkı sağlarken, hayata geçirilen yeni projelere de değer katıyoruz. Yapılan ulaşım yatırımları ve markalı konut projeleri ile bölge yeni yüzüne kavuşurken, artan değeri ile yatırımcıların ilgi odağı oluyor” dedi


Metrekare fiyatları 8 kat arttı

Bomonti bölgeye artan ilgi ile şehrin arsa değeri en yüksek yerleşim alanlarından biri olurken, yatırımını konuttan yana kullanmak isteyen kişilerin de tercihi oldu.

On yıl önceye bölgeye geldiklerinde var olan arsa fiyatlarına değinen Yıldırım; “Son yıllarda sağlanan düşük faizli ve konut alımına teşvik edici fırsatlar yeni konutlara talebi olumlu yönde etkiledi. Yatırımcılar için de değerlenen şehir merkezinde konforlu yeni bir konuta sahip olmak gelecek için bir güven kaynağı. Bomonti bölgesinde çalışmaya başladığımız 2006 yılında arsa metrekare fiyatları bin lira değerindeyken, şu an bu rakam 8 bin 500 liraya kadar çıkıyor” dedi.


Yatırımcılar projelerde artı değer arıyor

Yatırımcılar için sadece bölgenin değerlenmesi yeterli olmuyor. Projeler de sunduğu fırsatlar ile birbirinden ayrışarak öne çıkıyor. Hayata geçirdikleri Kuleli Evleri projelerini en avantajlı şekilde sunmak için çalıştıklarını dile getiren Yıldırım; “Projelerimiz hem satın alırken hem de otururken kazandırıyor. Projelerimizde gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatları, ekstra ısınma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderlerini en aza indirirken, peşin satın alımlarda yüzde 10 indirim uyguluyoruz” dedi



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler