25 / 04 / 2024

Öngen: Cam fayans giderek yaygınlaşacak!

Öngen: Cam fayans giderek yaygınlaşacak!

Tüketici isteklerine uygun üretimi esas alan Demirkaya İnşaat granitseramik cam fayansı makinesini hizmete soktu. Demirkaya İnşaat'ın Pazarlama müdürü Tahir Öngen, cam fayansın giderek yaygınlaşacağını belirtti.


İnşaat sektöründe 21 yıldır önemli projelere imza atan Demirkaya İnşaat, genellikle Akdeniz Bölgesi'nde bilinen cam fayansını Ege'ye getirdi. Müşterilerin özel isteklerine uygun üretim yapabilmek adına granit-seramik cam fayansı makinesini hizmete sokan Demirkaya İnşaat'ın Pazarlama müdürü Tahir Öngen, "Ege Bölgesi'ndeki inşaat sektörü için granit-seramik cam fayansı güzel bir yenilik. Tezgah üstüne, banyo duvarlarına, isteğe bağlı olarak yatak odalarına bile döşeyebiliyoruz. Hayli ilgi çeken ve talep gören bir yenilik. İnşaat sektörü gelişiyor. Cam fayansın giderek yaygınlaşacağını düşünüyoruz" dedi. 


"A kalite" hizmet vermek için çalıştıklarını dile getiren Öngen, şunları kaydetti: "Ege Bölgesi genelinde projeler üretiyoruz. İnşaat sektöründe son derece yoğunuz. 12 yeni proje hazırlığımız var. Bu da yaptığımız işteki titizliğimizi gösteriyor. Genel olarak apartman tarzı projeler üretiyoruz. İlerleyen süreçte müstakil projeler geliştirebiliriz. Biz sadece müteahhit firma olarak görülmek istemiyoruz. İnşaat sektöründe A'dan Z'ye her şeyi yapabiliyoruz. 20 yılda 17 proje tamamladık. Türkiye'nin bel kemiği olan inşaat sektörü önemi çok büyük. İnşaat sektörünün hızlanması için kentsel dönüşümün İzmir'de titizlikle ela alınması gerekiyor." 


Sabah Egeli



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri