28 / 03 / 2024

Nurol GYO projelerinde yeni etapları satışa sunuyor!

Nurol GYO projelerinde yeni etapları satışa sunuyor!

NUROL GYO, Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projelerinin yeni etaplarını satışa çakırdı. Hatipoğlu, ‘Pratik lüks’ kavramı ile fark yaratan Nurol Life’ın hayata geçmesini yerli ve yabancı çok sayıda müşterinin sabırsızlıkla beklediğini kaydetti.


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.


Nurol Life’da 2016’da yeni bir etabı lanse edeceklerini aktaran Hatipoğlu “Nurol Tower, ofis kavramı ile rezidans konforunu, şehrin ilk A+ Ofis projesinde, Mecidiyeköy’de tek bir çatı altında buluşturuyor. Basın Ekspres’in en prestijli projesi Nurol Park ile özlemini duyduğunuz samimi ve sıcak mahalle dokusunu yeniden canlandırıyoruz. İstanbul’un yükselen değeri Seyrantepe’de hayata geçirdiğimiz Nurol Life projesi ise lüks algısı, yatırım değeri yüksek konumu ve sunduğu modern hizmetlerle öne çıkıyor. Her üç projenin de satış performansından fazlasıyla memnunuz. 2015’in 11 ayını, satılan konut adetleri ve ciro anlamında 2014’e göre yüzde 40 artış göstererek tamamladık. 2016’da ise yüzde 25-30 büyüme yakalamayı hedefliyoruz” dedi.


NUROL LİFE’TA SÜRPRİZ

Hatipoğlu, ‘Pratik lüks’ kavramı ile fark yaratan Nurol Life’ın hayata geçmesini yerli ve yabancı çok sayıda müşterinin sabırsızlıkla beklediğini kaydederek, “Nurol Life’ın tepesinde 2016 yılında bir sürprizimiz var; bunu yeni yılda açıklayacağız. Nurol Life, çok özel bir lokasyona sahip. Belgrad Ormanları’na komşu olan, çok büyük altyapı ve yol yatırımlarının yapıldığı Ayazağa Vadisi bu perspektiften bakıldığı zaman çok iyi bir yatırım fırsatı sunuyor” diye konuştu.


Star




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri