20 / 04 / 2024

Neşe Canselen RESICON projelerini yönetecek!

Neşe Canselen RESICON projelerini yönetecek!

Gayrimenkul sektörünün Satış ve Pazarlama konularında deneyimli isimlerinden Neşe Canselen, 2015 yılında İzmir Temsilcisi olarak RESICON’un İzmir, Aydın, Manisa, Denizli ve Muğla illerindeki gayrimenkul projelerini yönetecek.


Gayrimenkul sektörünün Satış ve Pazarlama konularında deneyimli isimlerinden Neşe Canselen, 2015 yılında  İzmir  Temsilcisi olarak RESICON’un İzmir, Aydın, Manisa, Denizli ve Muğla illerindeki gayrimenkul projelerini yönetecek.


Son dönemlerde; İstanbul Buyaka AVM-Ofis-Rezidans Karma projesinin Satış ve Pazarlama Direktörlüğü, Cushman & Wakefield’da Proje Geliştirme Koordinatörlüğü ve Eria Partners’ın Levent projesinde Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevlerinde bulunan Neşe Canselen; yirmi yılı aşkın sürede Kemer Country, Soyak Yenişehir, Kemer Hill, İstHanbul, Artell Forum, Buyaka, gibi gayrimenkul sektörün önemli projelerinde edindiği proje ve konsept geliştirme, satış ve pazarlama, müşteri ilişkileri yönetimi tecrübelerini “RESICON” markası altında İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesinde aktaracak.


RESICON İzmir Bölge Temsilcisi Neşe Canselen; “İzmir ve Ege bölgesi özel dinamikleri ve atmosferi olan bir bölge. İzmir’de, önümüzdeki yıllarda İzmir’in ekonomik büyümesinin lokomotifi olacak gayrimenkul sektörünün özellikle proje ve konsept geliştirme, pazarlama ve satış konularında ciddi anlamda “know how” ihtiyacının olduğunu gözlemlemekteyiz. İzmir’de geliştirilecek projelerde; nihai kullanıcının isteklerinin doğru tanımlandığı, hem bütçesel hem de müşteri ilişkileri anlamında doğru pazarlama ve satış politikalarının sürdürüldüğü projelere çok ciddi anlamda ihtiyaç var. İstanbul’da yıllarca yaşamış ve gayrimenkul sektöründe çalışmış biri olarak bu bölgeye taşınmış olmak ve dört yıldır burada yaşamak İstanbul’daki dinamizmi, İzmir’in beklentileri ile birleştirebilmek fırsatını bana tanıyor. RESICON olarak,  İzmir ve Ege Bölgesinde gelişen gayrimenkul piyasasının ihtiyaçlarını, yirmi yılı aşkın sürede bu sektörde edindiğimiz tecrübelerimizi aktararak, “fark yaratacak” şekilde karşılayacağımıza inanıyoruz.” dedi

Resicon CEO’su Aybars Kızılsencer ise; “Gayrimenkul sektöründe tüketici beklentilerine göre hazırlanmış, fark edilebilir projeler üreterek kârlı ve ideal sürede satabilmek, rekabetin daha da çetin hale geldiği günümüz piyasasında oldukça önemli hale geldi. Bu nedenle; daha proje ve konsept geliştirme sürecinden başlayarak, pazarlama ve satış stratejisi, iletişim dili, reklam süreç yönetimi, satış ekibi yönetimi ve müşteri hizmetleri gibi kademelerde profesyonel danışmanlık hizmeti almak artık lüksten öteye gidip, bir ihtiyaç haline geldi. Şirketinizde kendi içinizde gerekli kadroları kursanız da, sonuçta masada gerektiğinde farklı görüşleri dile getirebilecek, radikal strateji ve vizyon önerileri geliştirebilecek tecrübeli beyinlere ihtiyaç var.                                         


İşte biz RESICON olarak tam anlamıyla bu ihtiyacı karşılıyoruz” dedi.