28 / 03 / 2024

Mehmet Özhaseki Beyoğlu’ndaki dev projeleri inceledi!

Mehmet Özhaseki Beyoğlu’ndaki dev projeleri inceledi!

Mehmet Özhaseki Beyoğlu’ndaki dev projeleri inceledi . Özhaseki: "Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” diye konuştu.


Dünyanın dört bir yanından binlerce yatırımcıyı bir araya getiren MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda Beyoğlu Standını ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Beyoğlu Belediyemizin hazırlamış olduğu çok güzel bir Beyoğlu maketi var. Buradaki kentsel dönüşüm projelerini de tek tek ortaya koymuş değerli Başkanımız. Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” dedi.

 

Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından olan MIPIM 2017, 90 ülkeden yatırımcıları bir araya getirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan öncülüğünde fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 35 yatırımcı ve 47 proje ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Beyoğlu standını ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve TOKİ Başkanı Ergün Turan Beyoğlu'nun gelecek vizyonunu yansıtan projeleri yeni Beyoğlu maketi üzerinde inceleyerek projeler hakkında Başkan Demşircan’dan bilgi aldılar.

 

HER BİR PROJE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ

Yeni Beyoğlu maketi üzerinden Beyoğlu’ndaki dev projeleri inceleyen Bakan Özhaseki, “Beyoğlu Belediyemizin hazırlamış olduğu çok güzel bir Beyoğlu maketi var. Tabi Beyoğlu diyince kalbinde belki bu işin İstiklal Caddesi gözükebilir ama etrafındaki Haliç’iyle öbür tarafta da Boğaziçi’ne uzanan hattıyla olduğu gibi maket çok güzel Beyoğlu’nu anlatıyor. Buradaki kentsel dönüşüm projelerini de tek tek ortaya koymuş değerli Başkanımız. Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” dedi.





Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Satışa çıkacak projeler