19 / 04 / 2024

Mart ayında hangi projeler ön talep topluyor?

 Mart ayında hangi projeler ön talep topluyor?

Proje satışa çıktığında ise öncelik ön talep formu dolduranlara veriliyor. Böylece ön talepte bulunanlar proje satışa çıktığında lansman döneminden bile daha ucuz fiyatlarla konut sahibi oluyor, ayrıca konutlarda ilk tercihi yapma fırsatına da kavuşuyor.


Türkiye ön talep tanımlamasıyla önce borsa alanında tanıştı. Hisselerini halka arz edecek şirketler, halka arz edecekleri hisse miktarını ve fiyatını belirlemek için, arz öncesi talep toplamaktaydılar. Bugün bu yöntem hala sermaye piyasasında geçerliliğini koruyor. Yöntem biraz şekil değiştirse de gayrimenkul sektörüne de yerleşti. 


Gayrimenkulde proje geliştiricisi şirketler, yasal açıdan resmi satışları ancak ruhsat alımında başlatabiliyor. Bu nedenle resmi satış öncesinde talebi gözlemleyebilmek ve-veya mevcut alıcıları başka projeye kaptırmadan kayıt altına almak adına ön talep dönemi başlatıyorlar. 



Ön Talep Başvurusu Nasıl Yapılıyor? 

Ön talepte bulunmak için projenin web sitesinde bulunan ön talep formunu doldurmak yetiyor. Proje satışa çıktığında ön talep formu dolduran müşteriler aranarak bilgi veriliyor. 


Mart'ta Talep Toplayan 5 Yeni Proje 

1-) Karat 34, 470 konut, 124 ofis 27 ticari üniteden oluşuyor. Nisanda resmi satışları başlayacak proje Yenibosna'da yükseliyor. 


Web: http://www.karat34.com.tr/



2-) Kartal'daki AND Pastel'de 1200 konut bulunuyor. Yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanlarına sahip proje Haziran 2018'de teslim edilecek. 


Web: http://andpastel.com/



3-) Ofton Kavacık'taki projesi için ön talep topluyor. Satışları mayıs ayında başlayacak. 


Web: http://www.ofton.com.tr/



4-) Ortadoğu Grup Kağıthane'de inşa edileceği Mod İstanbul'da ön satış için talep toplanmaya başladı. 


Web: http://ortadoguinsaat.com.tr/



5-) Nef, Bodrum Yalıkavak'taki projesinde ön talep sürecini başlattı. 500 konut şeklinde planlanan Nef Yalıkavak projesi lüks konsepte sahip olacak. 


Web: http://www.nef.com.tr/


Yenibirlik



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome