18 / 04 / 2024

Körfezkent 3 Emlak Konutları ön talepte!

Körfezkent 3 Emlak Konutları ön talepte!

Körfezkent 3. Etap Emlak Konut Evleri’nde konutlar için ön talep topluyor. Projede fiyatlar 167 bin 200 TL'den başlıyor. 13-31 Mart tarihleri arasında toplanacak ön taleplerin satış süreçleri Nisan ayında tamamlanacak.



Kocaeli’nin yeni yaşam merkezi, kentsel tasarımıyla öne çıkan Körfezkent 3. Etap Emlak Konut Evleri’nde 1 +1, 2 +1, 3+ 1 ve 4 +1’lerden oluşan 196 adet dairenin %’inin çok kısa bir sürede sahiplerini bulması ‘‘ön talep’’ uygulaması getirdi.


Ön talep uygulaması ile yoğun ilgi bekleyen Turyap; fiyatları 167 bin 200 TL’ den başlayan 100 dairede fırsat eşitliğini “ön taleple’’ sağlıyor. 13-31 Mart tarihleri arasında toplanacak ön taleplerin satış süreçleri Nisan ayında tamamlanacak.


31 Mart’a kadar ön talep alınıyor

Ön talep bedeli her konut için 1000 TL olup proje tanıtım ve satış ofisinde nakit ve kredi kartı ile ödenebiliyor. 1000 TL’si ön talep bedeli ile başlayacak satış % peşinat ve bakiyenin nakden, defaten veya konut kredisi ile üç ay içinde ödenmesi ile sonuçlanıyor. 


‘‘Topraktan alan kazanır’’ devri geride kaldı 

Turyap Pazarlama ve Satış İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir: ‘‘Yoğun talep, eskilerin deyimi ile topraktan alan kazanır mantığını tersine çevirdi; şimdi bitmiş konutları alan kazanıyor. İzmit-Körfezkent’te site içinde, sosyal donatı alanları ve kentsel tasarımıyla öne çıkan bir proje. Satışa çıktığı anda %’i satıldı. Bu yüzden ön talep uygulamasını getirdik. Böylece ön talep başvurusunda bulunan müşterilere; Nisan ayı ile birlikte  tamamlanacak proje satışlarında ön talep fırsatları ile daire sahibi olma avantajı sunuyoruz’’ dedi.


Yatırıma ve oturuma hazır, tapuları hemen teslim edilecek konutların yer aldığı projede orta öğretim okulları, ticari birimler, camiler kent yaşamının gereksinimleri bir araya getiriyor. 


Körfezkent 3 Emlak Konutları, Körfezkent 1. 2. ve 4. Etaplar, Körfez Emlak Konut İlkokulu ve Ortaokulu, Körfez Emlak Konut İmam Hatip Lisesi, Grand Körfez İzmit Hotel, Körfez Devlet Hastanesi ve Çenederesi mesire alanına yakın konumda yer alıyor. 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri