24 / 04 / 2024

Gökdelen Kuleleri'nin ortağı FETÖ kapsamında gözaltına alındı!

Gökdelen Kuleleri'nin ortağı FETÖ kapsamında gözaltına alındı!

Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Keskinsoy'un, örgütün 'ışık evleri imamı' olduğu öğrenildi.


Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.  Keskinsoy'un, örgütün 'ışık evleri imamı' olduğu öğrenildi. Samsun'un en değerli yeri olan Büyükkolpınar Mahallesi'ndeki tarla vasfındaki arazileri, 2005 yılında köylülerden yok pahasına satın alan işadamı Servet Keskinsoy ve ortakları, yaklaşık 50 dönümlük arazi imara açılınca oraya dev kuleler yapmaya başladı.


1.5 MİLYON LİRALIK DAİRELER

Her biri 700 bin ile 1.5 milyon lira arasında değişen dairelerin bulunduğu 36 katlı Gökdelen Kuleleri'nin inşaatı bitme aşamasına geldi. Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan Keskinsoy'un aynı zamanda FETÖ'nün ışık evlerinin finansörlüğünü yaptığı ve örgütün 'ışık evleri imamı' olduğu ortaya çıktı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda gözaltına alınan Keskinsoy'un emniyetteki sorgusu devam ediyor.


Sabah