28 / 03 / 2024

Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak!

 Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak!

Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak. Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.



Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar  İstanbul  , İsviçre’nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak Avrupa ve Asya’nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.


Bu hedef doğrultusunda Quasar İstanbul karma projesinde; dünyada birer ikon haline gelmiş, filmlere konu olmuş The Plaza New York ve Londra Savoy gibi otellere sahip ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zinciri Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak.


Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.


New York- Maskülen ve asi


Fairmont New York Rezidansları, dünyanın merkezi New York’un asi stil sahibi ve maskülen tarzını, Eski Likör Fabrikası’nın Bauhaus çizgisinden aldığı ilhamla çağdaş çizgilere dönüştürerek tüm ihtişamıyla sunuyor.


Paris -Avant-garde ve aristokrat


Eski Likör Fabrikası’nın unutulmaz mimarı Robert Mallet-Stevens’ın, avant-garde ve aristokrat çizgileri ile romantizmin başkenti Paris’i yansıttığı Fairmont Paris Rezidansları, tüm ihtişamıyla sizlerle buluşuyor.