19 / 04 / 2024

En prestijli gayrimenkul ödülü Güniz Çelen'e verildi!

 En prestijli gayrimenkul ödülü Güniz Çelen'e verildi!

Güniz Çelen’e The Counselors of Real Estate’ten (CRE) en prestijli ödül verildi. Ödülün veriliş amacı,Çelen'in çok geniş alandaki etkileyici toplumsal sorumluluk geçmişi...


 

The Counselors of Real Estate’ten (CRE)  gayrimenkul sektöründe öne çıkan liderliği ve toplumsal sorumluluk geçmişi için Güniz Çelen'i ödüle layık gördü. 


Ödülün veriliş amacı, Güniz Çelen'in CRE nin Kanada, Montrealdeki yıllık konvansiyonunda gayrimenkul sektöründe öne çıkan (seçkin) liderliği ve çok geniş alandaki etkileyici toplumsal sorumluluk geçmişi.


  En prestijli gayrimenkul ödülü Güniz Çelen


 Her sene  Landauer/White Ödülü The Counselors of Real Estate Kuruluşunun verdiği ödül, dürüstlük, yeterlilik, toplumsallık, güven ve özveri - ideallerini ileriye taşıyan ve gayrimenkul alanında olağanüstü profesyonel başarılara imza atmış olmanın yanısıra, toplumsal etkisi yüksek, dünyayı değiştiren olgulara etkin katkısı olan kişilere veriliyor.


Bu yıl ilk defa ABD vatandaşı olmayan birine verilen bu ödül emsal liderler tarafından kendi toplumunun yanı sıra dünyaya önemli seviyede katkıları nedeniyle bilinen tanınmış bir lidere veriliyor. Ödüle layık görülen kişilerin sadece gayrimenkul ya da toplumsal konularda başarılı olmaları yetmiyor. 

 

  En prestijli gayrimenkul ödülü Güniz Çelen

 

The Counselors of Real Estate

1953’te kurulmuş olan The Counselors of Real Estate, gayrimenkul konularında uzman ve tarafsız danışmanlık veren kamu ve akademik liderlerin de bulunduğu yüksek profile sahip kişilerden oluşuyor.

 

 

Üyeliğin sadece davet sistemine dayalı olduğu bu sistemde CRE (Counselor of Real Estate) yetkinlik ünvanı gayrimenkul danışmanlığının pek çok alanında üstün problem çözme kabiliyetlerini tanımlamak adına üyelerine veriliyor. Bu ünvanı dünyada bin 100 kişi taşıyor.