19 / 04 / 2024

Emlak 2014 Fuarı ile konut satışları artacak!

Emlak 2014 Fuarı ile konut satışları artacak!

Al-Rabiah ile birlikte Suudi Ticaret ve Sanayi Odaları başkanlarının da katılacağı fuar ekonomiye hareket katacak. Fuara ilginin üst düzey olması sebebiyle konut satışlarının artması bekleniyor.



Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı 'Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al-Sider'in CNR  Emlak  Fuarı'na yaptığı ziyaretin kartopu etkisi yaratmasının ardından Arapların fuara olan ilgisi bu yıl daha da yoğunlaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile  TOKİ  tarafından desteklenen fuarın açılışını bu yıl Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacak. 


KONUT SATIŞLARI FUARLA ARTACAK 

Al-Rabiah ile birlikte Suudi Ticaret ve Sanayi Odaları başkanlarının da katılacağı fuar ekonomiye hareket katacak. Fuara ilginin üst düzey olması sebebiyle konut satışlarının artması bekleniyor. Fuara, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. 


EMLAK SEKTÖRÜNE 2 MİLYAR $'LIK KATKI

Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak Fuarı Ortadoğu'nun konut, işyeri satınalma, kiralama ve finansman merkezi olacak. Emlak sektörüne ivme kazandıracak fuarın sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağlaması öngörülüyor. Ortadoğu ve Körfez Bölgesi'ndeki yatırımcıların da fuara ceplerinde 1 milyar 500 bin dolarlık bir bütçe ile katılması bekleniyor. 



Sabah 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016