23 / 04 / 2024

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Araplar'dan yoğun ilgi!

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Araplar'dan yoğun ilgi!

CNR Emlak 2014 fuarı başladı. Fuarda 200'ün üzerinde konut projesi görücüye çıktı. Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı, "Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı", CNR EXPO Yeşilköy'de 11-14 Eylül talihleri arasında düzenleniyor.


Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergilendiği CNR  Emlak  2014 fuarı başladı. Fuarda 200'ün üzerinde konut projesi görücüye çıktı. Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı, "Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı", CNR EXPO Yeşilköy'de 11-14 Eylül talihleri arasında düzenleniyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yabancılann  İstanbul  başta olmak üzere İzmir.  Ankara  gibi şehirlerde konut sahibi olmak istediklerini söyledi. Herkesin istediği kadar Türkiye'den konut alabileceğini belirten Zeybekci, Mütekabiliyet Yasası ile konut sahibi olma konusunda dünya ile Türkiye arasındaki bütün engellerin kaldırıldığım ifade etti. Zeybekci şunları söyledi: "İnşaat sektörü, ekonominin lokomotif sektölüdür. Türkiye'nin tamamında kentsel dönüşümle modern kentler ortaya çıkarıyoruz. Sektör önümüzdeki 10-15 yıl içinde trilyonlarca liralık büyüklüklere ulaşacak. Dünyanın en büyük 250 inşaat firmasının 40'ı Türk. Sektörde Çin'den soma ikinci en büyük ülkeyiz." 



Konut satışları fuarla artacak 

CNR Holding kuruluşlarından Sine ve İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen fuara, 4 günde 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. Orta Doğu, Türkiye Cumhuriyeti, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan da firmalar CNR Emlak Fuarı'na katıldı. CNR Emlak Fuan'nda yıldız projeler görücüye çıkacak. Fuarda A ve B sınıfı villa. konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılıyor. CNR Emlak Fuan Ağaoğlu, AKS Grup, Demir İnşaat, E7 Yapı. Kaiden İnşaat, Makro İnşaat, NEF, Ortadoğu Grup. Polat Yol Yapı. Özyurtlar, Rumeli Yapı, Yalçınlar gibi sektörün öncü firmalarının katılımı ile gerçekleşecek. Fuarda sergilenen projelerden bazıları şöyle: Resim İstanbul, Tema İstanbul, Renovia İstanbul, Gülpark Yaşam. 



Gözlem