29 / 03 / 2024

Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi! Yeni proje geliyor!

 Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi! Yeni proje geliyor!

275 konut ile 18 ticari ünite olması planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Projenin yerine İhlas Marmara Evleri 4 projesi yapılacak...



İhlas Gayrimenkul ülle Tekstil işbirliğiyle Esenyurt Çınar Mahallesi'nde  Bizim Evler Ardıçlı projesini hayata geçirecekti. 


275 konut ile 18 ticari ünite olması planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesinin arsa sahibi ile İhlas Holding arasında hasılat sözleşmesi 28 Nisan'da imzalanmıştı. 


Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. İhlas Gayrimenkul "Mevzuatta meydana gelen son değişiklikler ve şirketimizin stratejik tercihleri neticesinde farklı lokasyonlarda inşaat faaliyetlerinin sürdürülmesine karar verilmiş ve daha önce duyurusu yapılan bu projelerden vazgeçilmiştir." açıklamasında bulundu. 


İhlas Marmara Evleri 4 projesiyle 1.249 konut geliyor!

Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan İhlas Marmara Evleri 4 projesi 1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana geliyor. 

 

İhlas Marmara Evleri 4 projesi İhlas Pazarlama'nın yüzde 70, İhlas Holding'in yüzde 15, İhlas Gayrimenkul'ün yüzde 10 ve İhlas Yapı'nın yüzde 5 pay sahibi olduğu,İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi imzası taşıyor. 


36 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen İhlas Marmara Evleri 4 projesinin yapı ruhsatı alındı ve inşaat çalışmaları Kasım ayında başlayacak. Proje 61 bin 705 metrekare arsa alanına sahip. 


Tel: +90 (212) 454-2000

Web: http://www.ihlas.com.tr/



Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com