29 / 03 / 2024

Babacan Holding, yabancı yatırımcılar için öngörülerde bulunacak!

Babacan Holding, yabancı yatırımcılar için öngörülerde bulunacak!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturan İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor. Babacan konuşmacı olarak katıldığıkonferansta bu yıl komşu ülkelerle etkileşim, coğrafi konjonktür ve global çıkarlar ışığında yabancı yatırımcı öngörülerini paylaşacak...


Bu yıl 5’incisi 24 Ocak Salı günü düzenlenecek olan İnşaat ve Konut Konferansı’nda Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ‘komşu ülkelerle etkileşim, coğrafi konjonktür ve global çıkarlar ışığında yabancı yatırımcı öngörüleri’ başlıklarıyla bir konuşma yapacak. 


İnşaat sektörünün liderlerini bir araya getirecek olan İnşaat ve Konut Konferansı’na geçen yılda konuşmacı olarak katılan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan konferansla ilgi şunları söyledi: ‘’İnşaat ve Konut Konferansı bu yıl 5. kez kapılarını açıyor. Sektör liderlerini buluşturan sektörün sorunlarının masaya yatırıldığı uzmanların değerlendirmelerini paylaştığı bu tür organizasyonlar etkileşim ve sektörün gelişimi açısından oldukça önemli. Geçen yılda konuşmacı olarak katıldığım konferansta bu yıl komşu ülkelerle etkileşim, coğrafi konjonktür ve global çıkarlar ışığında yabancı yatırımcı öngörülerimi paylaşacağım. İnşaat sektörü temsilcileriyle bu tür organizasyonlarda bir araya gelmek mutluluk verici’’ dedi.