25 / 04 / 2024

Adania Gayrimenkul, İstanbul'da arsa arayışında!

Adania Gayrimenkul, İstanbul'da arsa arayışında!

İstanbul'un merkezi lokasyonlarında kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için çalışan Adania Gayrimenkul İnşaat, İstanbul’da arsa arıyor..


İnşaat sektöründe 24 yıldır gerçekleştirdiği prestijli konut projeleri ile öne çıkan SON Grup bünyesindeki şirketlerden Adania Gayrimenkul İnşaat da kentsel dönüşüm projelerine odaklandı. Kentsel dönüşüm kapsamında; konut projeleri, özel sektör ve kamu binaları, endüstri yapıları, iş merkezleri, hastaneler, oteller, lojistik depolar gibi pek çok farklı alanda faaliyet alanına ilgi gösteren Adania Gayrimenkul İnşaat, İstanbul'un merkezi lokasyonlarında kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için çalışıyor.


Adana ve Mersin’deki projeleriyle 1993 yılında inşaat sektörüne adım atan ve ardından İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Kartal’da AdanusPark, Çukurova Tower ve Çukurova Balkon projelerini hayata geçiren SON Grup’un iştiraki olan Adania Gayrimenkul İnşaat, kentsel dönüşümü odak noktası olarak belirledi. İstanbul'un merkezi lokasyonlarında kentsel dönüşüm projeleri üretmek için arsa arayan Adania Gayrimenkul İnşaat, büyük ölçekli yatırımlara İngiltere merkezli yatırım ortaklığı ile girmeyi planlıyor.


Mühendislik bilgi birikimi ve deneyimli kadrosu ile kentsel dönüşüm kapsamında; çevreci ve kaliteli konut projeleri, iş merkezleri, hastaneler, oteller, lojistik depoları gibi pek çok farklı alanda faaliyet gösteren Adania Gayrimenkul İnşaat, estetik ve güvenli modern yapılar planlıyor.


Beklenen büyük Marmara depremi nedeniyle özellikle İstanbul gibi bir metropolün acilen yeniden yapılandırılması ve çarpık kentleşme sorununun çözülmesi gerektiği gerçeğinden yola çıkan Adania Gayrimenkul İnşaat; depreme karşı dayanıklılığı yüksek, yeşil alanları ve sosyal imkanları ile konforlu bir yaşama imkan tanıyan, çevreye duyarlı sürdürülebilir projeler geliştirmek için yatırım yapmayı sosyal sorumluluk olarak görüyor.


www.adaniainsaat.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler