23 / 04 / 2024

Adana Fuarı inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Adana Fuarı inşaat sektörünü hareketlendirecek!

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen, Adana İnşaat 2015 - 9. İnşaat Teknolojileri, İşve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarına Adana Müteahhitler Birliği çatısı altında 7 firma katılıyor. Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli fuarın inşaat sektörüne canlılık kazandıracağını söyledi.



Gürsesli " Bu fuar inşaat sektörü için çık önemli, sektöre hem canlılık kazandıracak hem de inşaat alanındaki gelişen son teknoloji hakkında Müteahhitler bilgi sahibi olacak" dedi. 

Gürsesli" Adanalı Müteahhitlerin fuara ilgi göstermeleri gerekiyor. 

Adana İnşaat Fuarı, bölgemizdeki büyük ve elit firmaların varlığı, fuarın Adana'da düzenleniyor olmasını önemli kılmakta ve bu anlamda fuarı sektörün büyük buluşması haline getirmektedir. 

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları, bölgesel anlamda sektörün en önemli pazarlama etkinliği olacak ve sektörün iç dış satışlarına önemli katkılar sağlayacak. Bu anlamda Adana Müteahhitler birliği çatısı altında 7 firma ile bizde fuara destek vereceğiz. Adana, Mersin, Niğde, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Konya, Nevşehir, Aksaray, Malatya, Karaman ve Hatay başta olmak üzere 40'a yakın ilden katılım olacak" dedi.



Adana Çukurova Barış



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura, TOKİ Aksaray kura