29 / 03 / 2024

Sarphan Finanspark Ataşehir!

 Sarphan Finanspark Ataşehir!

Sarp Grup ve Emlak Pazarlama tarafından hayata geçirilen Sarphan Finanspark Ataşehir'de sosyal ve ticari yaşam alanları bulunuyor...


Sarphan Finanspark Ataşehir projesi, karma bir proje olarak tasarlandı. Projede ofisler, konutlar, alışveriş merkezi ve oel bulunuyor.


Sarphan Finanspark'ta bulunan rezidans 54 katlı olarak inşa ediliyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer verilen rezidansta 1+0 ve 1+1 konutların satışları tamamlandı. Satışları devam eden konutlar için fiyatlar minimum 840 bin TL'den başlıyor. Rezidansın ilk 10 katında otopark hizmeti veriliyor.


Ofis bloğu ise 13 kat ile yükseliyor. Lobi ve resepsiyon hizmetlerinin verildiği ofis bloğunda ilk 4 kat otopark hizmeti için kullanılıyor. Ön ve yan cephelere bakan ofislerde teras ve kat bahçesi bulunuyor. Büyüklükleri 74 metrekare ile 118 metrekare arasında değişen ofislerin fiyatı 640 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Sarphan Finanspark Ataşehir'de yer alan alışveriş merkezinde 53 adet dükkan ve mağaza bulunuyor.


Proje bünyesinde 20 katlı olarak tasarlanan Sarphan Finanspark otelde, fitness salonu, açık ve kapalı havuz, restoran, helikopter pisti ve kapalı otopark bulunuyor.


Banka kredisi kullanılabilinen projede, peşin alımlarda yüzde 3'lük indirim yapılıyor.



Sarphan Finanspark Ataşehir

3317 Ada 5 Parsel Site Mahallesi, Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye / İSTANBUL


444 4 733

www.sarphanfinanspark.com.tr

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com