20 / 04 / 2024

TeknoSA, Cizre’de açtığı mağazayla Türkiye’nin 81 şehrinde yer aldı!

 TeknoSA, Cizre’de açtığı mağazayla Türkiye’nin 81 şehrinde yer aldı!

TeknoSA, Cizre’de açtığı mağazayla Türkiye’nin 81 şehrinde yer aldı. Yaklaşık 300 metrekarelik bir alanda Şırnaklılara hizmet verecek mağazada, elektronikten bilgisayara, telekom ürünlerinden beyaz eşya ve küçük ev aletlerine yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü yer alacak.


TEKNOLOJİ marketi zincirlerinden TeknoSA, Şırnak Cizre’de açtığı mağazayla Türkiye’nin 81 şehrinde yer aldı. Dünyada robot teknolojilerinin atası İslam alimi El Cezeri’nin vatanı olarak kabul edilen Cizre ilk teknoloji mağazasına kavuşurken, TeknoSA ise Türkiye çapındaki 310. mağazasını açmış oldu. Yaklaşık 300 metrekarelik bir alanda Şırnaklılara hizmet verecek mağazada, elektronikten bilgisayara, telekom ürünlerinden beyaz eşya ve küçük ev aletlerine yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü yer alacak.


4 BİN PERSONEL

TeknoSA ile 14 yıl önce çıktıkları yolda tüm Türkiye’ye teknoloji götürmeyi ve tüm vatandaşların teknolojiye erişmesini hedeflediklerini ifade eden TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, 15 Eylül’de Hakkari’ye ve dün de Şırnak Cizre’ye mağaza açarak büyük hedefe ulaştıklarını dile getirdi. Oyman, “TeknoSA sektörün oyun kurucusu oldu. Lideri oldu. Herkes için teknoloji felsefesiyle yola çıktık. 81 ilde olma hedefimize, dünya bilim tarihinde robotun atası kabul edilen El-Cezeri’nin vatanında ulaşmış olduk. Bundan sonraki dönemde de mağaza açmaya devam edeceğiz” dedi. TeknoSA’nın toplamdaysa 4 bin personele ulaştığını dile getiren Oyman, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bir şehire TeknoSA açılması sadece mağaza için istihdam yaratılmasını sağlamıyor. Açtığımız mağazalardan hemen sonra arkamızdan servisler açılıyor. Kuryeler gelmeye başlıyor. Kısaca bir ekosistem olarak değer yaratıyoruz” dedi.


Yerli ‘cep’e destek


SON dönemde yerli teknoloji markalarının üretmeye başladığı akıllı telefonlar hakkında konuşan Oyman, bu modelleri yakından takip ettiğini ifade etti. Oyman, “Ürünleri incelediğimde çok başarılı pazar payı elde edeceklerini düşünüyorum. TeknoSA olarak yerli akıllı telefon modellerini destekleyeceğiz. Şu anda pazardaki boşluk bakılırsa özellikle taksitlerin kaldırılmasından sonra fiyat olarak ulaşılabilir telefonlar öne çıkıyor. Yerli akıllı telefonlar, uzun vadede önemli bir pazar payı elde ederek değer yaratacaktır” diye konuştu.


Hürriyet