25 / 04 / 2024

Pera Sunset Park Evleri ödeme planı! 24 ay sıfır faizle! 300 bin dolara!

Pera Sunset Park Evleri ödeme planı! 24 ay sıfır faizle! 300 bin dolara!

4700 metrekarelik alana konumlanan bahçe ve çatı dubleksleri ve ikiz villalardan oluşan Pera Sunset Park Evleri, İstanbul'un en gözde bölgesi Zekeriyaköy'ün, yeni yapılanan yerleşim alanında yer alıyor


Pera Sunset Park evleri, 40 dubleks daire, 2 villa ve 6 dükkandan oluşan projesiyle, Zekeriyaköy'de doğanın kucağında huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. Pera Sunset Park evlerinde; tek dış ünite ile çok sayıda odada bireysel kontrol imkanı sağlayan ileri teknoloji ürünü multi sistem klima, yerden ısıtma, atık su ile bahçe sulaması gibi teknolojik anlamda İhtiyacınız olan her şeyi size sağlayan sistemler bulunuyor.

Pera Sunset Park aynı zamanda doğru bir yatırım fırsatı sunuyor. 1+1'den, 5+2'ye kadar her tipte ev sizin konforunuz için, son mimari trendlerden faydalanarak, çağdaş ve teknolojik markalar ile hazırlanan bu evler, 2 yıl garantiyle ev sahiplerini bekliyor.

24 ay faizsiz vade ile satışa sunulan Pera Sunset Park evlerinde, villa, bahçe ve çatı dubleksleri 300 bin USD'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca daha uzun vadeli konut kredisi imkanı anlaşmalı banka tarafından sağlanıyor.

Pera Sunset Park, orman içinde olmasının sağladığı avantajların yanında, yüksek konumu sayesinde de nadir bir deniz manzarasına sahip… Üstelik her ev, bu eşsiz manzaradan maksimum oranda faydalanabileceğiniz şekilde konumlandırıldı. Site içerisinde yer alan çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanı, havuz, fitness, sauna, bar, cafe, bilardo ve TV alanı gibi hizmetler ile de yaşamınızı kolaylaştırıyor.

perainsaat.com.tr

Pera Sunset Park Evleri Projesi Satış Ofisi :
Kilyos Yolu Cad. No:40 Uskumruköy 34450 Sarıyer/İstanbul
Tel: 0212 201 51 11

Pera Sunset projesinden görüntüler için tıklayınız

 



Kübra Genç/Emlakkulisi.com