25 / 04 / 2024

Modern Collection teslim!

 Modern Collection teslim!

Dumankaya Vadi'nin bir etabı olarak yükselen Modern Collection teslim tarihi ne zaman?


Dumankaya imzası ile Dumankaya Modern Vadi projesinin bir etabı olarak yükselen Modern Collection teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.


Modern Collection teslim tarihi 2015 Aralık olarak belirlendi. Projede toplam 430 konut bulunuyor.


Dumankaya imzası ile Başakşehir'de yükselen ve Dumankaya Modern Vadi'nin etabı olan Modern Collection projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatiflerinden meydana geliyor.


Projedeki konutların büyüklükleri 64 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiyor.


Modern Colleciton nerede? 


TEM otoyolundan nasıl gelebilirim?


TEM'den geliyorsanız; Esenyurt çıkışından giriniz, Akbatı AVM'yi solunuzda göreceksiniz. 3.kavşaktan sağa dönerekanayolu takip ettiğinizde 100 metre ileride opet benzin istasyonunu göreceksiniz. Kavşaktan sola dönünüz ve Hoşdere - Bahçeşehir levhası yönünde ilerleyiniz. Karşınıza çıkacak kavşağın solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.


E-5 ten nasıl gelebilirim?


E-5 otoyolu üzerinden Beylikdüzü İstikametine doğru ilerleyiniz. Avcılar'dan sonra Haramidere Kavşağı'ndan sağa Bahçeşehir - TEM otoyolu istikametine dönünüz. Yaklaşık 5 km sonra gişelerden önce son çıkıştan sağa dönünüz. Opet benzin istasyonundan 500 m sonra kavşaktan sola dönünüz. Sağınızda Bahçeşehir, solunuzda Esenkent kalacak şekilde ana yolu takip ediniz. Ortalama 2 km ileride yer alan Boğazköy'e ilerlemeden, Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.


Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi - Bahçeşehir

Adres: Sanayi Mahallesi Hoşdere - Bahçeşehir Yolu No:22 Esenyurt / İSTANBUL


Tel: (212) 672 88 98

Fax: (212) 672 78 53


Melek GÜNER/Konuttimes.com