23 / 04 / 2024

Mira Kurtköy projesi geliyor!

Mira Kurtköy projesi geliyor!

          Mira Kurtköy projesi Ekşioğlu Beşyıldız İnşaat tarafından hayata geçirilecek!


 

Mira Kurtköy projesi geliyor!

Mira Kurtköy projesi Ekşioğlu Beşyıldız İnşaat tarafından hayata geçirilecek!

Mira Kurtköy projesi, Çekmeköy’de Mira Çekmeköy projesinin altına imzasını atan Ekşioğlu Beşyıldız İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. Mira Kurtköy projesi, Kurtköy bölgesinde 22 villa ve 303 daireden oluşan bir proje olarak yaşama geçirilecek…

Mira Kurtköy projesinde beş blok yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Mira Kurtköy projesinde 1+1’ler 68 ve 70 metrekare, 2+1 evler 123 metrekare alana sahip.

Mira Kurtköy projesinin lansmanı 20 Nisan 2012 tarihinde gerçekleşecek. 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde ise saat 09.00 ile 20.00 arasında, satış ofisinin olduğu yerde açılış kokteyli yapılacak.

Mira Kurtköy projesinin örnek dairesi, görselleri ve maketi hazır durumda. Görmek isteyen müşteriler satış ofisini ziyaret etme imkanına sahip. İndirimli fiyatlarla satışa sunulacak olan evlerin fiyatları açılışta açıklanacak.

Mira Kurtköy projesinde daire teslimlerinin 30 ayda yapılması planlanıyor. Projeye ulaşım için Kurtköy’deki Viaport’un karşı sokağından girdikten sonra Novartis ilaç fabrikasının önünden sağa dönmeniz gerekiyor. Tahir Ekşioğlu Camii’nin yanından sağa dönerseniz; Mira Kurtköy Evleri projesini 100 metre ileride görebilirsiniz.

444 54 14

www.besyildizmira.com