28 / 03 / 2024

Maximoon Evleri'nin temeli atıldı! 89 bin 500 TL'ye! 60 ay sıfır faizle! Yüzde 12 indirimle!

Maximoon Evleri'nin temeli atıldı! 89 bin 500 TL'ye! 60 ay sıfır faizle! Yüzde 12 indirimle!

Maximoon yaşam merkezinin temeli dün törenle atıldı. Projedeki konutların fiyatları 89 bin 500 TL'den başlıyor. Temel atma töreniyle yeni bir kampanya başladı. Kampanyada 60 aya kadar hiç bir vade farkı uygulanmıyor ya da peşin alımlarda yüzde 12 indirim


Yalçıntepe Group'un Bahçeşehir'de hayata geçireceği MAXIMOON yaşam merkezinin temel atma törenine katılım yoğun oldu. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, İstanbul'un yükselen yıldızları arasında hızla yerini alan Esenyurt ilçesinin bugünkü dev şantiye görüntüsünü çok yakın bir gelecekte modern, çağdaş bir kente bırakacağını, kalitesi ve mimari şıklığıyla Avrupa standartlarında inşa edilecek MAXIMOON yaşam ve iş merkezinin bu kentin oluşumunda önemli bir payı bulunacağını vurguladı.

Bahçeşehir'de MAXIMOON devri, MAXIMOON hayat

Konut sahibi olmak isteyenleri MAXIMOON'da ayrıcalıklı bir yaşam tarzı bekliyor. Konforun, prestijin, olanakların ve standartların maksimum olduğu MAXIMOON yaşam merkezi, mimari estetiği ile de farkını kanıtlamayı hedefliyor. İstanbul'un en yüksek noktalarından birinde yer alan MAXIMOON, Esenyurt sınırlarında, İstanbul Boğazı ile yapımı planlanan Kanal İstanbul arasında kalan altın değerinde prestijli bir mevkide yükseliyor.

MAXIMOON, 33 bin m2'lik bir alanın 18.000 m2'si üzerinde inşa edilecek ve yapımı 2013 yılının son çeyreğinde tamamlanacak. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ferah daire seçeneklerinin olduğu ve 74 ticari birimi içeren MAXIMOON'da açık-kapalı yüzme havuzları, yeşillikler içinde yürüyüş alanları, fitness merkezi, Türk hamamı, havuz bar gibi sosyal imkanlar bulunacak. 140.000 m2'lik satın alınabilir alanda ise 1500'e yakın konut yer alacak. Residence blokta ise 50 m2'den başlayıp 500 m2'ye kadar çıkacak flexible daireler bulunacak.

MAXIMOON yaşam merkezinin ayırt edici özelliklerinin başında dünyadaki son teknolojik gelişmelere uygun inşa edilmesi geliyor. Açık AVM özelliğinin yanı sıra 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin önemli bir bölümünde kat bahçesi yer alıyor. Mimar Özgür Karaca tarafından projelendirilen MAXIMOON'un proje yatırım değeri ise yaklaşık 150 milyon TL.

MAXIMOON ulaşım kolaylığı

İstanbul'un en önemli iş lokasyonlarına yalnızca 20 dakika mesafede yer alan MAXIMOON, TEM Otoyolu'na 400 metre, E-5'e beş dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, yeni inşa edilecek Silivri Havalimanı'na 30 dakika, İstanbul'un dünyaya açılan kapısı Ambarlı'ya ise yedi kilometre mesafede bulunuyor.

MAXIMOON yeşil

Yüzde yetmişi yeşil alandan oluşan MAXIMOON, bölgenin ekolojik özelliklerine ve doğal yaşamına zarar vermeyen çevre ile dost bir proje olarak öne çıkıyor. İstanbul'un en yüksek lokasyonlarından birinde olması nedeniyle sürekli rüzgar alan temiz bir havaya ve şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzakta olmanın avantajına sahip olan MAXIMOON, İstanbul'un akciğerlerinden Istranca Ormanları'na 23 kilometre mesafede olmasıyla sakinlerine yeşil ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor. MAXIMOON, ayrıca birçok devlet ve özel üniversite ile kolejlerin bulunduğu bir konumda yer alıyor.

Ayrıcalıklı bir yaşam

Modern yaşam merkezleri inşasında deneyimli bir ekibin yönetiminde projelendirilen ve yürütülen MAXIMOON, yeşil alanlara, kat bahçelerine ve her türlü ihtiyaca cevap veren geniş bir çarşıya sahip bulunuyor. Koşu alanları, modern yüzme havuzları, spor tesisleri, açık ve kapalı otoparkları, ileri teknolojik hassas güvenlik sistemleri ile MAXIMOON, çağdaş şehirleşmenin ve konforlu yaşamın en güzel örneklerinden biri olmaya hazırlanıyor. Öte yandan, konutların teslim tarihinden itibaren hizmet verecek 60'a yakın teknik ekip ise, MAXIMOON sakinlerinin ihtiyaç duyacağı her türlü teknik desteği sağlıyor olacak.

Yatırım için de kazançlı bir proje olan MAXIMOON, yabancı yatırımcıların Beyoğlu ve Levent-Maslak hattından sonra en çok yatırım yaptıkları bir lokasyonda yer alıyor, hızla gelişen bir bölgede bulunmasının avantajıyla yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Maximoon Proje Bilgileri:
Arsa alanı: 33.000 m2
Yeşil alan: Yüzde 70
Yerleşim: Biri residence toplam 9 blok,
Satılabilir alan: 140.000 m2
İnşaat alanı: 172.000 m2
Ticari birim adedi: 74
Proje başlangıç tarihi: Mayıs 2011
Proje teslim tarihi: 2013 son çeyrek
Toplam yatırım bedeli: 150 milyon TL
Mimar: Özgür Karaca

Fiyatlar:
(başlangıç fiyatları)

1+1 daireler 89.500 TL

2+1 daireler 159 bin 520 TL

3+1 daireler 291 bin TL

Standart Ödeme Planı:

Yalçıntepe group, temel atmaya istinaden 1 ay sürecek yepyeni bir kampaya başlatıyor. Yeni kampanyayı Maximoon'dan 5 altın seçenek solganıyla hazırlanan kampanyada 60 aya kadar hiç bir vade farkı uygulanmıyor. Hiç peşin vermeden ev sahibi olunabilen, Maximoon'un kampanyasında, peşinatı şimdi verin, taksitlerinizi kiracınız ödesin, peşin satın almak isteyenlere yüzde 12 indirim uygulanıyor. Ödeme ve peşinat seçenekleri konut alıcısını gelir periyotlarına göre de ayarlanabiliyor..

Maximoon'da rekor satış

Yalçıntepe Group, Maximoon'da hayata geçirmeye başladığı modern yaşam tarzı ve geniş sosyal imkanları son derece elverişli ve uygun ödeme olanaklarıyla sunmanın ödülünü alıyor. Yalnızca iki ay on gün gibi kısa bir zaman diliminde konutların yüzde 30'unu satmayı başaran Maximoon, kırılması zor bir rekoru elinde tutuyor.

MAXIMOON'un yalnızca prestijli bir mekanda ev sahibi olmak isteyenler ya da yerli yatırımcıların değil, uluslararası yatırımcıların da büyük ilgisini çektiğini belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, projeye vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını vurguladı.

444 34 18

http://www.maximoon.yalcintepegroup.com

Maximoon Projesi'nin görüntüleri için tıklayınız

 

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler