28 / 03 / 2024

Marmaray yolda, peki siz bu güzergahta mısınız? 139 bin TL'ye!

Marmaray yolda, peki siz bu güzergahta mısınız? 139 bin TL'ye!

Marmaray Projesi, Halkalı ile Asya yakasında bulunan Gebze ilçelerini kesintisiz, modern ve yüksek kapasiteli bir banliyö demiryolu sistemiyle bağlamak amacıyla İstanbul'daki banliyö demiryolu sisteminin iyileştirilmesi ve Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi inşas


Kısacası herkesin yakındığı İstanbul trafiğine çare olması ümit edilen ve ulaşımı büyük ölçüde etkileyecek bu proje konut projelerine de büyük bir etken olacak gibi görülüyor. Marmaray'la birlikte ulaşım kolaylıkları göz önüne alınarak yapılacak konut projelerinin yanı sıra daha önceden yapılmış projeler de var…

Bu hafta İstanbul'un iki yakasını da kapsayan Marmaray'ın karada kapsadığı konut projelerine yer vereceğiz…

1)Nuvo Dragos / Özderici GYO

Adalara karşı bir hayata merhaba diyenlerin projesi!

Lokasyon: Maltepe

Fiyatlar: 219 bin TL – 983 bin TL.

Nuvo Dragos, Özderici GYO tarafından hayata geçiriliyor. Nuvo Dragos'un ilk etabı 2013 yılının Mart ayında, ikinci etabı ise 2014 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilecek.

Projede 8-18-27 katlı 5 blokta toplam 999 konut yer alıyor. Nuvo Dragos'un ilk etabı konut blokları ve residence blokları olmak üzere iki bölümde inşa ediliyor.

Nuvo Dragos, 5 blokta  residence seçenekli 999 daire,  7 mağaza ve 1 işyeri olmak üzere toplam 1.007 bağımsız birimden oluşuyor. Beş ayrı blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alırken, Residence A Blok'ta ev-ofis kullanımına uygun daire seçenekleri de yer alıyor.

Projede yer alan konutların alanları 66 ile 170 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 219 bin TL'den başlıyor ve 983 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Projede;  424 metrekare açık, 232 metrekare  kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, koşu-yürüyüş parkuru, dinlenme alanları gibi geniş sosyal imkanlar da sunuluyor.

Proje şehrin içinde, Maltepe'de İstanbul'un dört bir yanına rahatça ulaşılabilen merkezi bir konumda yer alıyor.

Nuvo Dragos; metro, otobüs, tren, deniz otobüsü gibi toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşılabilir bir noktada, E-5 karayoluna 200 metre mesafede bulunuyor.

2011 yılında hizmete açılacak Kartal-Kadıköy metro istasyonuna, Adalet Sarayına, Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve Marmaray istasyonuna yürüme mesafesinde yer alıyor. Projeden sahil yoluna 3 dakika, Maltepe ve Bostancı deniz otobüslerine 5-10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 10 dakikada ulaşılabiliyor.

0216 371 98 58
www.nuvodragos.com

2)16-9 / Astay Gayrimenkul

Evinize deniz kokusu getiren proje!

Lokasyon: Zeytinburnu

Fiyatlar: Metrekaresi 7 bin TL – 13 bin TL

Mart 2012'de tamamlanması planlanan 16-9 projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatları 7 bin ile 13 bin TL arasında değişiyor.

Astay Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği projede toplam 496 konut yer alıyor.

Onaltı Dokuz İstanbul, denize 200 metrekare ve lebiderya deniz manzarasıyla en alt kattan zirveye kadar tamamı İstanbul'a hakim 36, 32 ve 27 katlı üç bloktan, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 ve 6,5+2 olmak üzere farklı rezidans ya da apart daire seçeneklerinden oluşuyor.

25 bin metrekare alışveriş ve yaşam alanı sunan proje, teknomarketten süpermarkete, kreşten oyun alanına kadar her şeye sahip. Ayrıca kapalı otopark, sosyal ve peyzaj alanlarıyla da günlük tüm ihtiyaçları bir araya topluyor.

Dört mevsim boyunca faaliyet gösterecek açık ve kapalı yüzme havuzları ve fitness merkezi sporseverlerin hizmetine sunuluyor. Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Tartan Pist ve Koşu Parkuru gibi pek çok aktivite mekanı, OnaltıDokuz İstanbul sakinlerinin kullanımına hazır bulunuyor. Ayrıca çocukların rahatı için özel oyun alanları ve kreşler yer alıyor.

OnaltıDokuz İstanbul'da, İstanbul her açıdan yakın.  OnaltıDokuz İstanbul, İstanbul'un gelişen, değişen, dönüşen  ve yükselen merkezi Zeytinburnu'nda, Bakırköy Sahilyolu'nda.

OnaltıDokuz İstanbul, havaalanına 8 kilometre, E-5'e 4 kilometre,  Marmaray ve tüp tünel girişine 200 metre, hastanelere ve  deniz taksiye yürüyerek 3 dakika, İDO Yenikapı iskelesine  4 kilometre, Sirkeci'ye 9 kilometre, Taksim'e 10 kilometre yakınlıkta. Kız Kulesi, Marmara, Adalar, Boğaz, Sarayburnu, Yeşilköy sadece  bir bakış, denize ise kokusunu duyabilecek kadar yakın.

444 4 16 9
www.onaltidokuzistanbul.com

3)Yedikule Konakları / Maksem Yapı

Yaz- kış oturmaya elverişli evler!

Lokasyon: Zeytinburnu

Fiyatlar: 252 bin 500 TL - 543 bin TL

Maksem Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yedikule Konakları'nın 2011 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yüzde 60'lık kısmının satışı tamamlanan Yedikule Konakları,  1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 konut tiplerinden meydana geliyor. Projede yer alan konutların fiyatları 252 bin 500 TL ile 543 bin TL arasında değişiyor.
Yedikule Konakları; sosyal donatı alanlarıyla çağın standartlarını sağlayan bir site olarak inşa ediliyor. Kapalı yüzme havuzu, buhar odası, sauna, çok amaçlı spor merkezi, kafe gibi sosyal tesislerimiz yanında, kameriye, çocuk oyun parkı, yürüme yolu, süs havuzu ve su hareketleriyle sağlanan görsellik ve sosyal donatı alanları Yedikule Konakları sakinlerine, yaz-kış maksimum fayda sağlayacak şekilde projelendirildi.

Yedikule Konakları; inşa edilmekte olan Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu'na 950 metre, sahil yoluna 750 metre, Yedikule tren istasyonuna 400 metre, İDO Yenikapı İskelesi ve Aksaray'a 3.5 kilometre, Eminönü ve Bakırköy gibi merkezlere 5 kilometre mesafede yer alıyor.

Yedikule Konakları'nın bulunduğu yerden 1.5 kilometre çapındaki alanda özel okullar, devlet okulları, hastaneler, spor kompleksleri ve AVM'ler bulunuyor. Ayrıca, Cerrahpaşa Tıp Fakültesine 1.6 kilometre, Çapa Tıp Fakültesine 2.7 kilometre mesafede olması hayatı kolaylaştıran avantajlı bir konum sunuluyor.

212 587 31 30
212 587 33 32

http://www.yedikulekonaklari.com/

4)Dumankaya Vizyon Bulvar / Dumankaya İnşaat

Ev konforu sağlayan ofisler!

Lokasyon: Kartal

Fiyatlar: 266 bin TL – 1 milyon 106 TL.

Dumankaya İnşaat'tan tarafından hayata geçirilen Dumankaya Vizyon Bulvar 2011 Nisan ayında tamamlandı.

2008 Ağustos'ta temeli atılan proje kapsamında yer alan ofislerin fiyatları 266 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 106 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede toplam 53 ofis yer alıyor.

Şehrin landmarklarından biri olan ve Dumankaya'nın en prestijli projelerinden biri olan Vizyon, İstanbul'un hızla gelişen ve kentsel dönüşüm alanı olan Kartal'da yer alıyor. Dumankaya Vizyon'da 350 rezidans dairenin yanı sıra sunduğu hizmet ve sosyal tesislerle ile de çok ayrıcalıklı. Dumankaya Vizyon projesi içindeki ticari alanlardan oluşan Vizyon Bulvar'da, tek katta 50 metrekareden 5500 metrekareye varan geniş alanlar, 4,1 metreye varan kat yükseklikleri, 8 metre kolon aralıkları ile ofis katlarını shell&core olmak üzere iç dekorasyona hazır biçimde sunuyor.

Vizyon sunduğu seçeneklerle, iş dünyasının nabzını tutmaya hazır. Dumankaya Vizyon Bulvar'da sunulan hizmetlerin içinde profesyonel bina yönetimi, gösterişli ana giriş ve resepsiyon, 7/24 güvenlik hizmetleri, kapalı otopark, vale, oto Kuaför, ofislere Servis yapabilen kafe ve restoranlar, lostra, kuru temizleme ve mağazalar bulunuyor.

E-5 Kartal kavşağına 500 metre mesafede inşa edilen Dumankaya Vizyon'dan sahil yoluna 2-3, TEM'e 7-8 dakikada ulaşılmakta. Yapımı süren Anadoluray hafif raylı sistem metro hattı projenin önünden geçmekte ve durak, yürüme mesafesinde. Sabiha Gökçen Havalimanı ise sadece 10 dakika mesafede yer alıyor

444 7 222

www.dumankayavizyon.com

5)Hukukçular Towers / Kılıçoğlu Group & Delta Yapı

Deniz manzaralı ofis keyfi!

Lokasyon: Kartal

Fiyatlar: 460 bin TL – 2 milyon 470 bin TL.

Kılıçoğlu Group ve Delta Yapı'nın ortaklaşa hayata geçirdiği Hukukçular Towers, 208 home ofis ve 30 mağazadan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan 2 blokta 20 katlı olarak tasarlandı.

Hukukçular Towers'ta 75 metrekare ile 550 metrekare arasında değişen alanlara sahip homeofficelerin fiyatları 460 bin TL'den başlıyor ve 2 milyon 470 bin TL'ye kadar yükseliyor.

2010 yılında temeli atılan projede ofislerin teslimlerinin Mayıs 2012'de yapılması planlanıyor. Kartal'da konumlandırılan projede yer alan 30 mağaza için şuanda ön talep toplanıyor. Ön talebe sunulan mağazaların alanları 50 metrekare ile 195 metrekare farklılık gösteriyor. Projenin her katında kat bahçesi bulunuyor.

Adalar ve deniz manzaralı homeofficelerden oluşan Hukukçular Towers, Kartal Adalet Sarayı'na 50 metre ve yapılacak olan Marmaray Projesi'ne ise 100 metre mesafede konumlanıyor. Projede ofislerin satışları yüzde 75 oranında tamamlandı.

0 216 370 0 400

www.kilicogludelta.com

6)Divan Residence / Kuzu Grup

Konutlar hemen teslim!

Lokasyon: Halkalı

Fiyatlar: 167 TL - 378 bin TL.

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Divan Residence'ın temeli 2008 Ocak'ta atılmıştı. Nisan 2010'dan beri yaşamın devam ettiği projede toplam 743 konut yer alıyor.

Halkalı'daki projede yer alan konutların alanları 57 ile 111.46 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 167 ile 378 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projede 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor.

Proje kapsamında yürüyüş parkuru, fitness center, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro, tenis kortu, güneşlenme terası, kafeterya, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. projede ayrıca, resepsiyon hizmetleri, vale hizmeti, housekeeping, kuru temizleme hizmetleri verilecek.
 
Kolay ulaşım olanakları, yeni bir yaşam ve yatırım imkanı sunan Divan Residence projesinin yanı başında yer alan proje, Marmara Üniversitesi'nin 600 dönüm kampus alanına ve Marmaray projesinin başlangıç durağına çok yaktın bir noktada konumlanıyor.

Divan Residence'nin hemen yanı başında Tekstilkent fuar alanı bulunuyor. Projenin en önemli özelliği ise konut satın alanların Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip olmaları.

0212 444 98 00
www.divanresidence.com

7)Ataman Karina / Ataman İnşaat

2 farklı etap, 2 farklı hayat!

Lokasyon: Pendik

Fiyatlar: 139 bin TL - 450 bin TL.

Ataman Karina Projesi'nde göl ve şehir olmak üzere 2 etap bulunuyor.

Pendik'te hayata geçirilen ve Ataman İnşaat tarafından yükselen projede 437 konut ile 22 mağaza yer alıyor. Projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1'den meydana geliyor.

7 katlı 3 bloktan meydana gelen Ataman Karina'da yer alan konutların fiyatları 139 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor.

Projede alanları 40 metrekare ile 118 metrekare arasında değişen 22 mağazanın fiyatları ise 230 bin TL'den başlıyor, 700 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Ataman Karina'nın ilk etabının 2012 yılının Mart ayında, ikinci etabının ise 2012 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Ataman Karina'nın sosyal alanlarında kütüphane, çocuk oyun odası, lobi bar, özel sinema odası, yürüyüş parkuru, sauna, açık ve kapalı havuz, fitness center ile tenis kortu bulunuyor.

Proje Marmaray Pendik durağına 150-200 metre mesafede, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 7-8 dakika mesafede yer alıyor. Tüm ulaşım alanlarına yakın konumda bulunan projenin çevresinde; Marmara Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, MarinTürk, Green Park Hotel, Un Ro-Ro Limanı ve Divan Hotel yer alıyor.

0216 397 03 00

www.atamankarina.com.tr

8)Real İstanbul / Türköz İnşaat, İttifak İnşaat, Oliv Yapı

Merter'in yeni yaşam merkezi!

Lokasyon: Merter

Fiyatlar: 312 bin TL- 933 bin TL

Real İstanbul, 15 katlı 6 blokta 420 konuttan oluşuyor. Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor.

Ocak 2009'da başlanılan projede konutlar Temmuz'da teslim ediliyor. Merter'de konumlandırılan projedeki konutların fiyatları 312 bin TL ile 933 bin TL arasında değişiyor.

Realİstanbul'un akıllı ev sistemi ile donatılan Realİstanbul Exclusive etabında ise sağlık kulübü, bayanlara özel yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, SPA, Fin hamamı, spor merkezi, tenis ve basketbol sahaları, yürüyüş parkuru, kapalı otopark bulunuyor.

Proje Bakırköy Marmaray durağına 1 ve Yenikapı Marmaray durağına 3 kilometre mesafede yer alıyor.

0212 416 90 40
www.realistanbul.com.tr

9)Aura Residence / Propa İnşaat

Yüzde 75'inin satışı tamamlandı!

Lokasyon: Kartal

Fiyatlar: 142 bin TL  - 260 bin TL

Aura Residence projesinin temeli Nisan 2010'da atıldı. Propa İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Kartal'da yer alıyor. Yüzde 75'lik oranda satışının tamamlandığı projede kalan konutların fiyatları 142 ile 260 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 
1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların yer aldığı projede teslimlerin Nisan 2012'de yapılması planlanıyor.

Propa Aura, Aura Club ismiyle birçok sosyal donatıya da yer verecek. Bu donat; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları yer alıyor. Aura Residence'ta ayrıca 7/24 güvenlikli olarak residence hizmetleri sunulacak.

Projenin sosyal tesisleri sadece site sakinlerinin ve misafirlerinin kullanımına açık. Proje, karayolunun yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olması ve Kartal, Pendik, Maltepe Denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor.

Formula 1 pistine ve Marmaray projesinin durağına yakın olan projenin çevresi alışveriş merkezleri ile donatilmiş durumda, Maltepe Carrefoursa, Kartal M1 Tepe, Praktiker ve Real, Grandhaus, Pendik Park Outlet Alışveriş Merkezlerine çok yakın olan proje, Viaport Outlet, Neomarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına tamamıyla hakim yapısıyla benzeri az bulunur bu projenin üç cephesinden de yol geçiyor.

0216 671 19 21
www.propaAURA.com

10)AdanusPark / Çukurova Gayrimenkul

Yüzde 84 yeşil alan, yüzde 70 deniz manzarası!

Lokasyon: Kartal

Fiyatlar: 218 bin TL'den başlıyor

Kartal'da temeli atılan AdanusPark, Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.

Yüzde 70'lik bölümü Adalar ve deniz manzarasına sahip olan AdanusPark, 9 ile 19 katlı 3 blokta toplam 180 konuttan meydana geliyor.

Yüzde 84'lük kısmı yeşil alana ayrışmış olan AdanusPark'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere 4 farklı tipte konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 218 bin TL'den başlıyor. Konutların metrekare birim fiyatları ise 2 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ayrıca projenin sosyal donatıları arasında; yarı olimpik açık yüzme havuzu , çocuk havuzu , güneşlenme terası, çocuk oyun parkı, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness center, hobi salonu ile kafeterya bulunuyor.
Adanus Park; Bağdat Caddesi'ne sahil yolundan 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Marmaray Kartal İstasyonu'na 4 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika, TEM Bağlantı yolu ile Levent'e 18-20 dakika mesafede yer alıyor.
0216 671 14 14

www.adanuspark.com

11)Ottomare Suites / Sinpaş & Barwa

Her odasından denizin selamladığı proje!

Lokasyon: Zeytinburnu

Fiyatlar: 818 bin 500 TL - 4 milyon 546 bin TL

Ottomare Suites, Sinpaş ve Barwa işbirliğinde hayata geçiriliyor. Proje için mimari çalışmalar sonrasında 56 farklı plan tipi oluşturuldu

Projenin en güçlü özelliklerinden biri de bu 56 farklı plan tipinde yer alan suitlerin tüm odalarının denizi görmesi. Tüm konutlar her odasında sizi deniz manzarasıyla karşılıyor.
Ayrıca bu suitler canlı bitki örtüsünün kullanıldığı ve 7 metre kareden 96 metre kareye kadar ulaşan farklı büyüklüklere sahip kat bahçeleri ile de dikkat çekiyor.
Ottomare projesinde, 1+1'den 5+1'e kadar uzanan 56 farklı tipte toplam 355 suit yer alıyor.  Projede yer alan konutların fiyatları 818 bin 500 TL ile 4 milyon 546 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Projede birbirinden farklı 8 suit tipi tasarlandı. Bunlar; Captain's Suite, Sky Suite, Terrace Suite, Dublex Suite, Limited Suite, Panaromic Suite, Blue Suite, Unique Suite… Projede konutların teslim tarihi ise Aralık 2012 olarak belirlendi.

Proje özel deniz limuziniyle yoğun trafikten kurtaracak çözüm oluşturmuş. Ayrıca proje kapsamında sağlanan kat bahçe bakımı, catering ve yemek sipariş hizmeti, 24 saat özel güvenlik, concierge hizmeti, park-vale hizmeti, helikopter kiralama, resepsiyon, seyahat, transfer ve rezervasyon, alışveriş, parti ve organizasyon hizmetleri yaşamınızı kolaylaştırıyor.

Ottomare projesinin denize sıfır konumuyla bütünlük sağlayan açık yüzme havuzu, gün ışığını alacak şekilde dizayn edilen kapalı yüzme havuzu,  vitamin bar, bilardo salonu, toplantı salonları ve mini sergi alanı bulunuyor. Spor ve sağlık konusundaki sosyal donatıları ile de dikkat çeken projede, spor ve spa merkezi, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı, çocuklar için ağaç evler, Zen bahçesi, street ball sahası ve tenis kortu yer alıyor.
Şehrin merkezindeki nadir projelerden bir olma özelliği taşıyan ve Bakırköy sahil yolu üzerinde yükselen Ottomare Suites, yapılacak Marmaray'ın Bakırköy durağına da yakın konumda bulunuyor.

444 1974
www.ottomaresuites.com

Kübra Genç/Emlakkulisi.com

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, TOKİ Aksaray kura, Satışa çıkacak projeler