29 / 03 / 2024

Makrom City 6 katlı oluyor!

 Makrom City 6 katlı oluyor!

24 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen MakromCity üye toplantısında Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı’nın 20 Milyon Liralık zararı göze alarak sunduğu “Projeyi 6.katta emsal oranlarına bağlı kalarak kapatıp, sonlandıralım”çözüm önerisi Üyeler tarafından kabul edildi...


Esenyurt İlçesinde devam eden imar sorunu neticesinde bir süredir inşaatına devam edilemeyen MakromCity projesinde çözüme ulaşmak için planlanan MakromCity Üye toplantısı 24 Şubat Pazar günü yapılmıştır.


Toplantıda üyelere konuşan Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, “Biz MakromCity projesini 6.katta bu haliyle kapatmaya karar verdik. Sizleri daha fazla bekletmemek adına 20 milyon liralık zararı göze alarak projemizi yasal emsal oranlarına bağlı kalarak kapatmak için kararı Sizlerin oyuna sunuyorum” dedi.


Üyelerin oylaması sonucunda projenin 6 katlı olarak tamamlanması ve Eylül 2013 tarihinde anahtar tesliminin gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.


Toplantıda, Esernyurt’ta  imar sorununun çözümünde gelinen nokta anlatılarak üyelere beklemek ya da bu haliyle projeyi tamamlamak seçiminin yapılması gerekliliğinin belirtilmesinin ardından yapılan oylamada üyeler beklemek yerine 6.katta projenin kapatılmasından yana oy kullandılar. Hiçbir üyenin açıkta kalmadığı MakromCity projesinde kat seviyesi haricinde tüm diğer sosyal donatılar aynı kalacaktır.

MakromCity projesi Eylül 2013 tarihinde 6 katlı 218 daire olarak tamamlanacaktır.  Hiçbir üyenin açıkta kalmadığı MakromCity projesinde kat seviyesi haricinde tüm diğer sosyal donatılar aynı kalacaktır.



Detayı Bilgi İçin  444 65 76  

www.makromyapi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri