18 / 04 / 2024

Necati Şaşmaz'ın yeni evi 12 milyon TL değerinde!

Necati Şaşmaz'ın yeni evi 12 milyon TL değerinde!

Necati Şaşmaz'ın yeni yuvası, Büyük Çamlıca Caddesi'ndeki bir sitede yer alıyor. Evi Şaşmaz'a satan kişi de tanıdık; düzenlediği şaşaalı partilerle tanınan işadamı Selim Hamamcıoğlu.


'Kurtlar Vadisi: Pusu'nun 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın bu ay başında 2 milyon 600 bin dolara (7 milyon lira) bir ev aldığı yazılmış, Şaşmaz haberi çok sert bir dille yalanlamıştı. Şaşmaz'ın bu habere ateş püskürmesinin nedenini anlayamadım doğrusu çünkü o haberi yapan arkadaş, yeri yanlış yazmış olabilir ama Şaşmaz'ın yeni bir ev aldığı doğru. Üstelik Şaşmaz yeni evine, yalanladığı haberdeki gibi 2 milyon 600 bin dolar değil, tam 4.5 milyon dolar yani yaklaşık 12 milyon lira ödemiş. Haftada 80 bin lira kazandığı konuşulan Necati Şaşmaz; acaba yeni evini 12 milyon liraya almasına rağmen, kendisine 7 milyon liralık evi yakıştırmalarına mı bozuldu!!! 


ESKİ SAHİBİ DE TANIDIK 

Necati Şaşmaz'ın yeni yuvası, Büyük Çamlıca Caddesi'ndeki bir sitede yer alıyor. Evi Şaşmaz'a satan kişi de tanıdık; düzenlediği şaşaalı partilerle tanınan işadamı Selim Hamamcıoğlu. Duyduğuma göre 15 yıldır bu evde oturan Selim Bey, 'Tebdili mekanda ferahlık vardır' deyip evini Şaşmaz'a satmış. Necati Şaşmaz, 12.12.2012 tarihinde evlendiği eşi Nagehan Hanım ile Anadolu yakasında Boğaz'a nazır bir köşkte oturuyordu. Ekim 2013'te ise oğulları Ali Nadir dünyaya gelmişti. Şaşmaz'ın 12 milyonluk evi oğlu için aldığı konuşulurken; çiftin 2 yaşındaki oğullarının, yaşıtlarının da bulunduğu bu sitede büyümesini istediği söyleniyor. Bu arada Necati Şaşmaz, 700 metrekarelik evin tadilatını da başlatmış. Kesenin ağzını açan Şaşmaz, evi çatıdan bodrum katına kadar yeniletip özenle dekore ettiriyormuş. Umarım iyi günlerde, sağlıkla otururlar. 


Bülent Cankurt-Sabah