28 / 03 / 2024

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Çerkezköy’de 10 dönümlük arsa yatırımı!

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Çerkezköy’de 10 dönümlük arsa yatırımı!

Kenan İmirzalıoğlu, Çerkezköy’de 10 dönüm tarla aldı. Arsayı kendi üzerine kayıt ettiren oyuncunun burada çiftlik kurmak istediği konuşuluyor...


Geçmişte yatırım amacıyla İstanbul’un tarihi semtlerinde eski bina satın alıp yenileyen Kenan İmirzalıoğlu, artık toprağa yatırım yapıyor. Aktör son olarak Çerkezköy’de 10 dönüm tarla aldı. 


ÇOCUKLUĞU KÖYDE GEÇTİ

Kenan İmirzalıoğlu’ndan toprağa yatırım. Çocukluğu ailesinin yaşadığı Ankara’daki köyde çiftçilikle geçen İmirzalıoğlu, topraktan kopamadı. Yakın zamana kadar amcasının oğluyla birlikte Cihangir ve Tarlabaşı semtlerinden eski binaları alıp yenileyerek satışa çıkaran veya kiralayan oyuncu şu sıralar tarlaya yatırım yapıyor. 


İSTANBUL’A 1 SAAT MESAFEDE

Yakışıklı oyuncu, Tekirdağ’ın İstanbul’a en yakın ilçelerinden Çerkezköy’de 10 dönüm tarla aldı. İlçe merkezine yakın konumdaki arsayı kendi üzerine kayıt ettiren oyuncunun burada çiftlik kurmak istediği konuşuluyor. İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, çalışmadıkları dönemleri İstanbul yerine Çerkezköy’de yaptıracakları çiftlikte geçirmeyi planlıyor.


BEYKOZ’DAN EV ARIYORLAR

Evlendikten sonra Emirgan’a taşınan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin, şehir gürültüsünden tamamen uzaklaşabilmek için Beykoz’da ev arayışına girdikleri öğrenildi.



Habertürk