19 / 04 / 2024

Kanye West, eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

 Kanye West, eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Televizyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Kim Kardashian, adına ibadethane yaptıracak olan eşi Kanye West sayesinde tekrar gündeme oturdu. Beyzbol stadyumunda romantik bir evlenme teklifi yapan ve sonrasında da 38 milyon lira maliyetinde görkemli bir düğün organize eden West, bir yaşındaki kızı North'un annesi Kardashian için bir katedral yaptırıyor.



Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya'daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood'a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak.


Televizyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Kim Kardashian, adına ibadethane yaptıracak olan eşi Kanye West sayesinde tekrar gündeme oturdu. Beyzbol stadyumunda romantik bir evlenme teklifi yapan ve sonrasında da 38 milyon lira maliyetinde görkemli bir düğün organize eden West, bir yaşındaki kızı North'un annesi Kardashian için bir katedral yaptırıyor. Çifte yakın kaynakların bir Amerikan gazetesine verdiği bilgiye göre; yapılacak katedral, İspanya'nın Barselona kentindeki ünlü La Sagrada Familia'dan esinlenildi. Yapımına 1882'de başlanan görkemli katedrali birkaç kez ziyaret ettiği ve hayran kaldığı belirtilen West'in, ailesi için de böyle bir ibadethane yapmak isteğiyle bu kararı aldığı ifade ediliyor. Ailesinin vaftiz, düğün ve kutsal günlerini kutlamak için özel bir ibadethaneye sahip olmak isteyen West, aşklarını temsil edecek bu anıt için 5 milyon doları gözden çıkarmış. Çift, Hollywood'da inşa edilecek bu anıt için hayranlarından da bağış talebinde bulunacak. West'in 6 yıl önce vefat eden annesi Donda için de katedralde bir tören düzenlenmesi planlanıyor. Gösterişe merakıyla gündemde kalmayı başaran çiftin düğünü de haftalarca konuşulmuştu. 


Sabah