16 / 04 / 2024

Jennifer Lopez Hidden Hills'teki malikanesini satışa çıkardı!

Jennifer Lopez Hidden Hills'teki malikanesini satışa çıkardı!

Beverly Hills'in Hidden Hills mahallesi, Jennifer Lopez ile Kim Kardashian'a dar geldi! Kardashian'ın; annesi Kris Jenner'ın da yaşadığı Hidden Hills'ten 20 milyon dolara bir malikane satın almasının ardından, Lopez aynı mahalledeki evini sessizce satışa çıkardı.


Jennifer Lopez; Kim Kardashian-Kanye West çiftinin Hidden Hills'ten yeni bir malikane satın almasından birkaç ay sonra, aynı semtteki süper lüks evini satışa çıkardı

JLo'nun 2010 yılında o zamanki eşi Marc Anthony ile birlikte 8.2 milyon dolara aldığı ev, çiftin boşanmasının ardından Lopez'e geçmişti. Bin 500 metrekare büyüküğündeki, dokuz odalı malikanede; dans stüdyosu, spor salonu, 20 koltuklu sinema salonu, sekiz şömine, havuz, sekiz otomobillik garaj ve kayıt stüdyosu bulunuyor. Lopez, malikane için 17 milyon dolar talep ediyor. 


ANILARDAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR 

Lopez ile Anthony, bu evi satın aldıktan 1.5 yıl sonra boşanma kararı almıştı. Çiftin boşanma davası, geçtiğimiz Temmuz ayında sonlanmıştı. Lopez'in evi sessizce satışa çıkarması; hem eski eşinden kalan hatıralardan kurtulmak, hem de sürekli Kardashianlar ile gündeme gelen Hidden Hills'ten uzaklaşmak istemesi olarak yorumlandı. 


Sabah