18 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'dan Sofia Larin’e sürpriz parti!

Ali Ağaoğlu'dan Sofia Larin’e sürpriz parti!

İş hayatıyla olduğu kadar lüks yaşam tarzı ve aşklarıyla da adından söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sevgilisine doğum günü partisi düzenledi.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larin’e doğum günü partisi düzenledi.


İş hayatıyla olduğu kadar lüks yaşam tarzı ve aşklarıyla da adından söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larin’le yeniden bir araya geldiğini geçtiğimiz ay yazmıştım.


Ağaoğlu, daha önce Bentley araba aldığı sevgilisi için bir kez daha kesinin ağzını açtı. Ünlü işadamı, yeni yılı birlikte karşıladığı sevgilisinin doğum günü için Taksim’deki Gezi Otel’in içinde yer alan Fiamma Restoran’ı kapattı.


İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı kutlama, caz müzikle başlayıp sihirbaz gösterisiyle devam etti. 25 yaşına giren Sofia Larin, doğum günü pastasını patlatılan şampanyalar eşliğinde kesti. Ali Ağaoğlu, genç sevgilisine “Parasını saymazsan bedava” diye espri yaparak zümrüt kolye, küpe ve yüzük seti hediye etti.


Sofia Larin, sevgilisi Ali Ağaoğlu’nun hediye ettiği mücevherlerle poz verdi.


Sofia Larin ve Ali Ağaoğlu, sihirbazın gösterilerine eşlik etti.


Hürriyet