29 / 03 / 2024

Adnan Şenses'in mirası davalık oldu!

Adnan Şenses'in mirası davalık oldu!

Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş, sanatçının 24 yıllık eşi Lale Şenses'e dava açtı. Eşi de isyan etti Lale Şenses ise Arnavutköy'de bulunan eve 'aile konutu şerhi' konulmasını talep etti.


Geçen yıl Aralık ayında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Adnan Şenses'in ölümünün ardından bu kez 24 yıllık eşi Lale Şenses ve ikinci evliliğinden olan kızı Arzum Şenses Alkuş, miras kavgasına tutuştu. Arzum Şenses Alkuş, babasından kalan Beşiktaş'taki villanın satılması için mahkemeye başvurdu. Alkuş, villanın paylaşılmasının mümkün olmadığını dile getirerek ortaklığın giderilmesini talep etti. 



Eşi de isyan etti Lale Şenses ise Arnavutköy'de bulunan eve 'aile konutu şerhi' konulmasını talep etti. Şenses'in kızının da ev üzerinde 4'te 3 hak sahibi olduğunu belirten Lale Şenses, 'intifa hakkı'nı da gerekçe göstererek, oturmaya devam edebilmek için hak talebinde bulundu. 


Adnan ve Lale Şenses 40'ı çıkmadan kavga başlamıştı


Adnan Şenses'in vefatının hemen ardından Şenses'in eşi Lale Şenses ile kızı Arzum arasında miras kavgası yaşandığı iddia edilmişti. Şenses'in yıllar önce aldığı Zeytinburnu'ndaki benzin istasyonunun henüz 40'ı çıkmadan apar topar satışa çıkması bu iddiaları o dönemde güçlendirmişti.


Vatan