20 / 04 / 2024

Liva İstanbul ulaşım!

Liva İstanbul ulaşım!

Sinpaş'ın Liva İstanbul projesi, Sultanbeyli'de inşa ediliyor. Proje Adil Mahallesi, Polonez Caddesi, 11 numarada bulunuyor...


 

Sultanbeyli de inşa edilen Liva İstanbul projesine Boğaziçi Köprüsü nden, E5 karayolundan ulaşmak için köprüyü geçtikten üç sapak sonra Sabiha Gökçen-Ankara yönüne ilerlemeniz gerekiyor. Yol sizi Tem otoyoluna bağlıyor. Sultanbeyli tabelalarını takip ediyorsunuz. Karşınıza Oruç Market çıkıyor. Oruç Market ten sonra sola dönmeniz gerekiyor. Çiftlik Köprüsü nü geçince ikinci ışıklardan sola dönüyorsunuz. Adil Mahallesi tabelasından düz devam ettikten sonra Liva İstanbul satış ofisini görebilirsiniz.

 

 

Liva İstanbul projesine Kartal yönünden ulaşmak için ise Kartal Köprüsü nden düz yukarı çıkmanız gerekiyor. Tem otoyoluna gireceksiniz. Gişelere gelmeden son çıkış Sultanbeyli tabelasından girip düz devam etmeniz gerekiyor. İkinci ışığı geçtikten sonra Shell benzin istasyonundan sağa döneceksiniz. Belediyeyi geçince üst geçitten Adil Mahallesi tabelasına girebilirsiniz. Düz devam edince Liva İstanbul satış ofisini göreceksiniz.

 

 

444 19 74

 

www.sinpasliva.com.tr