20 / 04 / 2024

Koşullar

Koşullar


1. www.konuttimes.com  sitesini kullanmakla, siteyi ilk defa kullandığınızda derhal geçerli hale gelecek olan bu koşulları kabul etmiş olmaktasınız. Aşağıdaki koşulların herhangi birine uymayı kabul etmiyorsanız lütfen www.konuttimes.com  sitesine girmeyin, siteyi kullanmayın.

 2. Konuttimes bu koşulları zaman zaman değiştirebileceği için koşulları düzenli olarak kontrol etmeniz gerekir. www.konuttimes.com sitesini kullanmaya devam etmeniz güncellenmiş ya da değiştirilmiş koşulları kabul ettiğiniz anlamına geldiği varsayılacaktır. Koşullardaki değişiklikleri kabul etmiyorsanız siteyi kullanmayı bırakmalısınız.

3. www.konuttimes.com  sitesini yalnızca yasal amaçlarla ve başka herhangi bir kimsenin siteyi kullanma ve tadını çıkarma hakkına tacavüz etmeyecek ve bu hakkı kısıtlamayacak ya da engellemeyecek şekilde kullanmayı kabul etmektesiniz. Yasaklanan davranışlara, herhangi bir kimsenin taciz edilmesi ya da rahatsız olmasına yol açılması ya da sıkıntıya sokulması, müstehcen ya da itici ve kırıcı nitelikte içeriklerin iletilmesi ve www.konuttimes.com sitesi içinde normal diyalog akımının bozulması dahildir.

4. www.konuttimes.com  sitesine ve (yazılımlar da dahil olmak üzere) sitenin bütün içeriğine ilişkin her türlü telif hakkı, markalar, tasarım hakları, patentler ve (tescil etirilmiş olsun, olmasın) diğer fikri mülkiyet hakları Konuttimes a da (başka kullanıcılar da dahil olmak üzere) kendisine ruhsat verenlere aittir. www.konuttimes.com sitesinin içeriğini, ticari amaçlı olmayan kişisel kullanımınız dışında herhangi bir amaçla kopyalamanız, çoğaltmanız, yeniden yayımlamanız, parçalarına ayırmanız, çözmeniz, tersine mühendisliğe tabi tutmanız, indirmeniz, bir siteye asmanız, radyo ve televizyon gibi yöntemlerle yayımlamanız, iletmeniz, kamuya sunmanız ya da başka herhangi bir şekilde kullanmanız yasaktır. Ayrıca, www.konuttimes.com sitesinde yer alan herhangi bir içeriği, ticari amaçlı olmayan kişisel kullanımınız dışında herhangi bir amaçla uyarlamamayı, değiştirmemeyi ya da bu içerikten yola çıkarak başka bir yapıt üretmemeyi kabul etmektesiniz. www.konuttimes.com  sitesi içeriğinin ticari amaçlı olmayan kişisel kullanımınız dışında herhangi bir amaçla kullanılması Konuttimes dan önceden yazılı izin alınmasına tabidir.

5. Konuttimes ı ya da üçüncü şahısları veya ürün ve hizmetlerini gösteren isim, görüntü ve logolar Konuttimes a ve/veya üçüncü şahıslara ait telif hakları, tasarım hakları ve markalara tabidir. Kullanım koşullarında yer alan hiçbir şey Konuttimes ya da herhangi bir üçüncü şahsa ait herhangi bir marka ya da tasarım veya telif hakkını kullanmak konusunda siteyi kullananlara herhangi bir ruhsat ya da hak verildiği şeklinde yorumlanmayacaktır.