19 / 04 / 2024

Koray İnşaat ve Eczacıbaşı, Ormanada'da el sıkıştı!

Koray İnşaat ve Eczacıbaşı, Ormanada'da el sıkıştı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, Zekeriyaköy'de yapımını sürdürdüğü Ormanada projesi için çözüm ortağı olarak sektörünün en önemli isimlerinden Koray İnşaat ile el sıkıştı. Koray İnşaat, projenin üstyapı işlerinin sorumlusu oldu


Ormanada'da gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Eczacıbaşı Holding Mali İşler Grup Başkanı Sacit Basmacı; “Sektörünün en önemli isimlerinden biri olan Koray İnşaat her zaman bizim için özel bir iş ortağı olmuştur. Ormanada'nın üst yapı çözüm ortağı olarak Koray İnşaat ile el sıkıştığımız için çok mutluyuz” diyerek işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Koray İnşaat Genel Müdürü M.Şamil Çapar da, “Eczacıbaşı Topluluğu ile uzun yıllardır devam eden çalışmalarımızı Ormanada gibi son derecede ayrıcalıklı bir projede yeni bir boyuta taşıdığımız için çok heyecanlı ve gururluyuz. Huzurlu, konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunan Ormanada projesi, Eczacıbaşı Topluluğu ve Koray İnşaat gibi iki büyük markanın gücünü taşıyarak ülkemizin en seçkin projeleri arasına hak ettiği yeri alacaktır” dedi.


Eczacıbaşı Holding A.Ş. ile Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar San. ve Tic. A.Ş.'nin sahibi olduğu arazide, Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından yapımı sürdürülen Ormanada, şehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada yakalamak isteyenlerin sıcak komşuluk ilişkileri kurabileceği güvenli bir mahalle yaratmayı hedefliyor. Ormanada, şehir planlama, mimari tasarım ve peyzaj mimarisi alanında uluslararası bilgi ve deneyime sahip Torti Gallas and Partners, Kreatif Mimarlık, Rainer Schmidt Landscape Architects ve alt yapı çözümlerinde Tekyol Plus işbirliğiyle hayata geçiyor.

Rakamlarla Ormanada

220 dönüm arazi: Ormanın tam ortasında “nefes alan” yemyeşil bir ada

187 adet beş farklı tip villa

83 adet altı farklı tip sıra ev

25 dönüm yeşil alan: Yürüyüş ve bisiklet yolları, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, basketbol ve çok amaçlı spor sahası, sekiz adet çocuk parkı ile iki adet rekreasyon alanı

2.500 metrekare sosyal yaşam alanı: Adameydan, Adamekan ve Adaçarşı'da keyifli buluşmalar için kafe-restoran, çarşı alanı, açık ve kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu, pilates-fitness merkezi, sauna, buhar odası ve masaj odaları

5 dönüm doğal bostan alanı: Adabostan'da yetiştirilecek 12.000 sebze, 11.000 meyve fidesi ve 100 meyve ağacının doğal ürünleri

Koray İnşaat hakkında

55 yıllık köklü tarihiyle Türkiye gayrimenkul ve inşaat sektörünün öncü isimlerinden biri olan ve bugüne kadar yapımını üstlendiği projelerle milyonlarca metrekarelik inşaat tecrübesi bulunan Koray, aralarında Türkiye'nin önemli mimari yapılarının da bulunduğu birçok başarılı projeye imza attı.

Koray, Sabancı Center, Yapı Kredi Plaza, Sabancı Üniversitesi, Ankara Sheraton, Adana Hilton SA, Yapı Kredi Genel Müdürlük Binası gibi, her biri kendi alanında özel anlam ifade eden pek çok yapı inşa etti. Mimari açıdan da öncü ve yenilikçi özellikler taşıyan bu yapılar, Türk inşaat sektörünün gelişiminde de önemli bir yer teşkil etmektedir.

Türkiye'nin en seçkin konut projeleri arasında gösterilen pek çok projenin altında da Koray imzası bulunuyor. İstanbul Kasaba, Elit Residence, İstanbul - İstanbul, Eliyeşil Villaları, Vaniköy Villaları, Andiçen Villaları, Fenerbahçe Koru Sitesi, Kalamış Koru Sitesi, Belvü Sitesi, Göçek Marina Resort Villaları, Eskişehir Natura Evleri ve Bursa Güzel Bir Yer gibi prestijli konut projeleri Koray İnşaat imzası taşıyor.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri