28 / 03 / 2024

Vira İstanbul'da yüzde 20 indirim fırsatı!

Vira İstanbul'da yüzde 20 indirim fırsatı!

Yatırımcılar tarafından Beylikdüzü’nün en cazip projesi olarak gösterilen Vira İstanbul’da peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor...


‘Yarını bugünden inşa etme’ vizyonuyla yola çıkan ‘Gül Proje’; Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Vira İstanbul’da başlattığı kampanyayla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Gül Proje şimdi de hayata geçirdiği iki ayrı kampanyayla konut sahibi olmayı daha kolay hale getiriyor. 


Sektöre öncülük eden bir değer olarak geliştirdiği prestijli projelerle ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyaları ile adından söz ettiren Gül Proje, ‘Vira İstanbul’un inşa çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yatırımcılar tarafından Beylikdüzü’nün en cazip projesi olarak gösterilen Vira İstanbul’da ilk kampanya kapsamında, peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Diğer seçenek ‘peşinatı teslimde öde’ kampanyasında ise yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. ‘Vira İstanbul'da daire fiyatları ise 264 bin TL’den başlıyor. 


Toplam 1.156 konut ve 31 ticari birime ev sahipliği yapan ‘Vira İstanbul’, 92 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Toplam 17 bloktan oluşan ‘Vira İstanbul’da, 70- 200 metrekare arasında değişen 1 +1, 2 +1, 3 +1 ve 4 +1’lerden oluşan geniş daire seçenekleri mevcut.


Sakinlerine hareketli ve geniş sosyal imkanlar sunan ‘Vira İstanbul’da arazinin 74 bin 500 metrekaresi yani yüzde 81'i yeşil alanlara ayrılmış durumda. Projede yer alan konutların yüzde 60'ı ise ikinci kattan itibaren deniz görüyor. Projede yer alan 27 bin metrekarelik alanda spor donatıları yer alırken birçok eğitim kurumuna da yakın konumuyla da dikkat çekiyor. 


‘Vira İstanbul’, E-5 karayoluna 2 dakika, sahile ise 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 

 


Tel: 444 9 485

Web : http://viraistanbul.com.tr/