29 / 03 / 2024

Viaport Venezia'da 1 milyon 100 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

 Viaport Venezia'da 1 milyon 100 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile Gaziosmanpaşa’da yükselen Via Port Venezia’nın Mart ayı içerisinde başlattığı, yüzde 5 peşinatla taksitleri 1 yıl erteleme kampanyası kapsamında kısa süre içerisinde toplam 90 daire satışı gerçekleşti. Kaçırılmaz fırsatlarla daire sahibi olmak isteyenler için kampanya Nisan ayı sonuna kadar devam edecek...


Venedik’i İstanbul’a taşıyan Viaport Venezia’dan bahar kampanyası dâhilinde daire sahibi olmak isteyenler, sadece yüzde 5 peşinat ödeyip, taksitleri ise 1 yıl sonra ödemeye başlayabiliyor. Ayrıca anlaşmalı bankalardan, 60 ay vadeyle yüzde 0,62’den başlayan faiz oranları ile kredi kullanma imkânı sunuluyor. Her geçen gün değerlenen ve yatırımcısına kazandıran Via Port Venezia, Nisan ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında cazip taksit imkânlarıyla daire sahibi olmak isteyenleri bekliyor.


Via Port Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “İstanbul’un en özel mimarisine sahip karma projesi Via Port Venezia için Mart ayında başlattığımız kampanya büyük ilgi gördü ve kısa sürede 90 daire satışı gerçekleştirdik” dedi. Özellikle 1+1 dairelerin talep gördüğünü ve satıldığını belirten Hayırlıoğlu, yatırımcıların ve genç çiftlerin bu tip daireleri tercih ettiğini, sundukları küçük peşinatın ve esnek taksit imkânlarının kampanyayı cazip hale getirdiğini sözlerine ekledi.


Toplam 2200 nitelikli konut, 4 yıldızlı otel, 70 bin m2’lik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve 50 bin m2 ofis alanlarından oluşan Via Port Venezia’da daire tipleri, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değişirken daire büyüklükleri ise 61 m2’den 244 m2’ye kadar çeşitlilik gösteriyor. 82 bin m2’lik arazi üzerine kurulan proje, TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında konumlanıyor. Proje aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-Havalimanı arası metro hattından direkt bağlantı alıyor.


www.viaportvenezia.com


444 88 42.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri