28 / 03 / 2024

Viaport Evleri'nde bahar kampanyası! 140 konut satıldı!

 Viaport Evleri'nde bahar kampanyası! 140 konut satıldı!

Dünyanın en güzel şehri Venedik’i İstanbul’a taşıyan Via Port Venezia’da, bahar kampanyası nisan sonuna kadar devam ediyor. Kampanyanın boyunca 140 daire satışı gerçekleşti...


Dünyanın en güzel şehri Venedik’i İstanbul’a taşıyan Via Port Venezia’da, bahar kampanyası nisan sonuna kadar devam ediyor. Kampanyanın boyunca 140 daire satışı gerçekleşti. Yüzde 5 peşinatla taksitleri 1 yıl erteleme fırsatı sunan kampanyadaki yeni faiz oranları ve ötelemeli ödeme planı projeye olan ilgiyi daha da artırdı. 


Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul’un en güzel karma projelerinden biri Via Port Venezia’da bahar kampanyasında bugüne kadar 140 daire satıldı. Gaziosmanpaşa’da, TEM Otoyolu’nun hemen yanında hayata geçirilen Via Port Venezia’nın, Mart ayı içerisinde başlattığı bahar kampanyası devam ediyor. Kampanya dâhilinde hayalindeki daireye sahibi olmak isteyenler, sadece yüzde 5 peşinat ödeyip, taksitleri ise 1 yıl sonra ödemeye başlayabiliyor. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek kampanyanın bitimine kısa bir süre kala, projeden daire sahibi olmak isteyenlere anlaşmalı bankalardan ING, Denizbank ve Vakıfbank ile 60 ay vadeyle yüzde 0,60’den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanma imkânı sunuluyor. 


Via Port Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “ Bahara özel başlattığımız kampanyamızda anlaşmalı bankalarla sunduğumuz ötelemeli krediler ile yeni faiz oranları ve cazip taksit fırsatları Venezia’ya olan ilgiyi artırdı. Projenin üçte ikisinin satışını gerçekleştirdik. Şu anda ev sahibi olmak isteyenleri çok avantajlı fırsatlar bekliyor” dedi. 


Venezia’da hafta sonları barbekü keyfi


Via Port Venezia’da baharın gelmesiyle birlikte hafta sonları barbekü etkinliği de başladı. Venezia, satış ofisi bahçesinde gerçekleştirilen barbekü ziyafetiyle Venezia’ya gelen ziyaretçiler, hem kampanyanın hem de eşsiz lezzetlerin tadını çıkarıyor. 


Daha detaylı bilgi için: www.viaportvenezia.com ya da 444 88 42.

Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler