29 / 03 / 2024

Via Port Venezia'da 276 bin 900 liraya! Anneler günü kampanyası!

 Via Port Venezia'da 276 bin 900 liraya! Anneler günü kampanyası!

Türkiye’nin Venedik temalı tek karma projesi olan Via Port Venezia Anneler Günü’ne özel çifte fırsat sunuyor. Hem tatil hem yüzde 5 indirim imkanının yer aldığı projenin fiyatları 276 bin 900 TL den başlıyor...


12 Mayıs Anneler Günü'nde projeden daire alanlar, hem çift kişilik Venedik tatili kazanıyor hem de yüzde 5 peşinatla taksitleri 1 yıl erteleme kampanyasının cazip faiz oranlarından ve ödeme koşullarından yararlanma fırsatı yakalıyor.


Gaziosmanpaşa'da yükselen, rüyalar şehri Venedik'i İstanbul'da yaşama fırsatı sunan Via Port Venezia Anneleri unutmadı… Gondolla gezintilerin yapılacağı ve Venedik karnavallarının düzenleneceği projeden; 12 Mayıs Anneler Günü'nde daire sahibi olanlar, rüyalarına kavuşacak ve çift kişilik 4 gün 3 gece Venedik tatili kazanacak. Çift kişilik tatil kazanan yeni daire sahipleri bu fırsatı yıl boyunca istedikleri zaman değerlendirebilecek.


Boyutları 61 m2 ile 244 m2 arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine sahip olan Via Port Venezia'dan daire sahibi olanlara, anlaşmalı bankalardan ING, Denizbank ve Vakıfbank ile 60 ay vadeyle yüzde 0,60'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanma imkânı da sunuluyor. 


Anneler Günü'nde Venezia'da aile boyu barbekü keyfi


Via Port Venezia'nın satış ofisi bahçesinde, Anneler Günü'ne özel yapılacak barbekü etkinliğiyle Venezia'ya gelen ziyaretçiler, hem kampanyanın hem de eşsiz lezzetlerin tadını çıkararak keyifli bir Anneler Günü yaşayacak.


Via Port Venezia, toplam 2200 nitelikli konut, 4 yıldızlı otel, 60 bin m2'lik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve 50 bin m2 ofis alanlarından oluşuyor. TEM Otoyolu'nun hemen yanında hayata geçirilen proje, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında konumlanıyor. Proje aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-Havalimanı arası metro hattından direkt bağlantı alıyor.


Web: www.viaportvenezia.com

Telefon: 444 8 842



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler