28 / 03 / 2024

Venara Bağcılar projesinin temel atma töreni yapıldı!

 Venara Bağcılar projesinin temel atma töreni yapıldı!

“Yaşamak güzeldir” mottosuyla Bağcılar’a değer katmaya hazırlanan Venara Bağcılar projesinin lansman ve temel atma töreni yapıldı.




İlkar İnaş Yapı, Perakende sektörünün öncüsü ve sözcüsü olan Onur Market güvencesiyle, inşaat sektöründe iddialı projelerinden birini daha  gerçekleştiriyor.  İstanbul’un gözde merkezlerinden Bağcılar’da hayata geçirilecek 422 konutluk  Venara Bağcılar  projesinin temeli atıldı.


“Yaşamak güzeldir” mottosuyla Bağcılar’a değer katmaya hazırlanan Venara Bağcılar projesinin lansman ve temel atma töreni Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ekrem Özen’in açılış konuşması ile yapıldı. Törende Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, 40 yıllık gıda perakendeciliği tecrübesine sahip olan Onur Market güvencesiyle, daha önce pek çok inşaat projesine imza atan grubumuz, Çorlu’da hayata geçirdiği 248 konutluk Venara Çorlu projesinin inşaat sektöründeki ilk büyük adımı olduğunu belirtti.


Nitelikli yaşam projeleri

Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ekrem Özen, gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeyi hedeflediklerini ifade ederek şunları kaydetti: “VENARA markası ile başarımızı gayrimenkul sektörüne de taşıyoruz. Onur Market markasıyla, Marmara Bölgesine yayılmış 155 mağazasıyla perakende sektöründe fark yaratan Özen Grup, VENARA markası ile gayrimenkul sektöründe de önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Birinci neslin değerlerini besimsemiş olan ailemizin ikinci kuşağı, VENARA markasıyla inşaat sektörüne güçlü bir adım attı. 5.000’den fazla çalışanımızla Marmara bölgesinde en büyük gıda perakende kuruluşlarından birisiyiz. İnşaat sektöründe hayata geçirdiğimiz projelerde bu sorumlulukla yola çıkıyoruz. Ülke ekonomisine katkı sağlamak ve şehircilik anlayışına yeni bir soluk getirmek amacıyla gayrimenkul sektöründeyiz. 248 aile için planladığımız Venara Çorlu projesi, konut sahipleri ve çevrenin ihtiyaçlarını göz önüne alarak inşa ettiğimiz ilk nitelikli bir yaşam projesiydi. Başarımızı İstanbul’a taşıyarak, Bağcılar’ın merkezinde bugün 422 konutluk VENARA Bağcılar projemizin temellerini attık.” 


VENARA Bağcılar bölgenin yıldızı olacak

İlkar İnaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Yunus Özen ise VENARA markası altında yenilikçi projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi: “Venara markası altında konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde yüz memnuniyetini esas alıyoruz. VENARA Bağcılar projemiz ile de yatırım yapmak yada konut sahibi olmak isteyenlere en uygun koşul ve fiyatları sunuyoruz. Bu yaklaşımımızla da inşaat sektöründe fark yaratıyoruz. Bağcılar’ın merkezinde yer alan Venara Bağcılar, metronun yanında olması bakımından da avantajlı bir proje. Bu projemiz ile birlikte ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vadeli ve sıfır faizli imkânlar sunuyoruz. 9 bin 500 metrekarelik alanda gerçekleştireceğimiz Venara Bağcılar bölgenin yıldızı olacak.”


Yunus Özen, projenin lokasyonu ve nitelikleri hakkında ise şunları aktardı: “Yenimahalle metro durağı, Medipol Hastanesi, Kemer Üniversitesi, Atatürk Havalimanı ve Basın Ekspress Yolu’na yakın merkezi bir lokasyonda yer alan Venara Bağcılar, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 422 konuttan oluşuyor. Sağlıklı ve mutlu yaşamın yanı sıra, hayattan keyif almak için tasarlanan Venara Bağcılar bünyesinde yürüyüş alanları, bahçeler, basketbol sahası, fitness salonu, çocuklar için oyun alanları, Türk hamamı ve sauna yer alacak.”



Onur Market  - Özen Grup bünyesinde faaliyet gösteren, ilk mağazasını 1996 yılında İstanbul'da açan Onur Market, bugün, Marmara Bölgesinde 155 Onur mağazası ile yılda 38 milyon müşterisine toplam 192 bin metrekare faaliyet alanı, 104 bin metrekare  net müşteri satış alanı,  40 bin 200 metrekare  lojistik hizmet alanı ve 5 bin’den fazla çalışanı ile hizmet vermektedir. 


Perakende sektörünün "Öncüsü ve Sözcüsü" olan Onur Market, mağazacılık kalitesini ülke geneline taşımak ve Türkiye'nin en başarılı perakende markası olmak için çalışmalarını sürdürmektedir.



444 63 57

www.venarabagcilar.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler