20 / 04 / 2024

Validebağ Konakları'na bir daireye 100 kişi talip oldu!

Validebağ Konakları'na bir daireye 100 kişi talip oldu!

DAP Yapı’nın Altunizade’de yükselen 'Validebağ Konakları’ projesinde bir daireye 100 kişi talip oldu.1 hafta önce ön satışına başlanan projede konut ve ya ofis sahibi olmak isteyen 21 bin 500 kişi görüşmeye geldi.


DAP Yapı’nın İstanbul’un tarihi semtlerinden Altunizade’de hayata geçireceği Validebağ Konakları projesine rekor talep geldi. Avrasya Tüneli ve Boğaziçi Köprüsü’ne direkt bağlantısıyla İstanbul’un her iki yakasına hakim bir lokasyonda konumlanan proje için geçtiğimiz hafta, yüzde 50 fiyat avantajıyla ve yüzde 5 peşin 240 ay vade ile ön talep toplanacağı duyuruldu. 1 hafta önce ön satışına başlanan projede konut ve ya ofis sahibi olmak isteyen 21 bin 500 kişi görüşmeye geldi. 


BİZ BAŞIMIZI KOYDUK!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ön talep toplama sürecine ilişkin düzenlediği basın sohbet toplantısında şunları söyledi: “2017’nin 5. ayında lansman yapmayı planlıyorduk ancak Hükümetimizin ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ çağrısı üzerine hiç beklemeden lansmanımızı yaptık. Bu dönemde herkesin elini taşın altına koyması bekleniyor, biz başımızı koyduk. Emlak Konut GYO ve bankalarla el ele vererek sadece bir defaya mahsus özel koşullar oluşturduk. Ekonomik darlıktan çıkmak adına fedakarlık ederek, metrekaresi 9 bin ila 13 bin arasında artı KDV fiyatlarla ön talep toplamaya başladık. Müşterilerimiz de bu jestimize yanıt verdi. Bir haftada 21 bin 500 görüşme yaptık. Bir daireye 100 ayrı kişi talip oldu” ifadelerini kullandı. 


6.5 milyar liralık yeni projeler yolda 

Önümüzdeki döneme ilişkin yatırım planları hakkında da bilgi veren Yılmaz şunları kaydetti: “Teras Kule’nin lansmanını yapacağız. Yüzde 40’ın üzerinde bir ön talep aldık. Adam Kule’de bu ay teslimlere başladık. 2017’de Beykoz Projesi’ni yapacağız. Maslak’ta ofis ve rezidanstan oluşan bir projemiz olacak. Ünalan Mahallesi’nde konut topluyoruz. Pendik’te bir cadde projemiz var. Tüm bu projeler için 2017-2018 yıllarında 6.5 milyar TL yatırım öngörüyoruz.” 


Hababam Sınıfı’nın okulu örnek alındı

DAP Yapı’nın Hababam Sınıfı’nın çekildiği Altunizade’deki tarihi konağı örnek alarak hayata geçireceği İstanbul’un Validebağ Konakları projesi 5 katlı, 11 bloktan oluşacak. 366 lüks konut ve dükkanın yer alacağı projede 1 0’dan 6 1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Ziya Yılmaz, dükkan, konut ve ofislerden oluşacak projeden 1 milyar TL ciro beklediklerini söyledi. Yılmaz, projede mülk sahibi olmak isteyenler arasında İstanbul’un tanınmış aileleri, üst düzey işadamları, akademisyenler ve bürokratların da yer aldığı bilgisini verdi.


700 kişiyi işe alacağız

KDV teşvikleriyle iç piyasada ciddi bir hareketlenme başladığına dikkat çeken Yılmaz şöyle konuştu: "Bu manzara, milletimizin ekonomiye olan güveninin en güzel kanıtıdır. Biz de bu projenin şantiyesinde çalıştırmak üzere 700 kişiyi işe alacağız. Bu gelişme finans, mobilya, beyaz eşya sektörlerini de hareketlendiriyor."


Web: http://validebagkonaklari.com/

 

Akşam 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler