20 / 04 / 2024

Vadişehir ev fiyatları!

Vadişehir ev fiyatları!

Vadişehir ev fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. 50 bin metrekarelik alan üzerine yayılan proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile yükseliyor...


Vadişehir ev fiyatları metrekare olarak 2 850 TL'den başlıyor. 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projenin sosyal olanakları arasında; kreş, çocuk oyun alanları, fitness center, hobi odası, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, koşu alanları, Türk hamamı, sauna gibi alanlar bulunuyor.


Vadişehir Evleri için belirlenen ödeme koşulları kapsamında, projedeki daireler için yüzde 25 peşinat veriliyor, sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.


Konutların yanısıra 60 adet ticari ünitenin de yer verildiği Vadişehir Evleri, lokasyon olarak şehir parkına, okullara, kamu alanlarına, şehir hastanesine ve metroya yakın mesafede bulunuyor.


Vadişehir Evleri Başakşehir Projesi'nde airelerin alanları 127 metrekareden başlayarak ve 216 metrekareye kadar çıkıyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.



vadişehir ev fiyatları, başakşehir vadişehir evleri, başakşehir vadişehir satılık daire, vadişehir evleri nerde, vadişehir başakşehir satış fiyatları, vadişehir teslim tarihi



Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com