25 / 04 / 2024

Topkapı Avrupa Konutları vaziyet planı!

 Topkapı Avrupa Konutları vaziyet planı!

Avrupa Konutları projeleri ile adını duyuran Artaş İnşaat şimdi de Topkapı'da yeni bir projeye imza atıyor. İşte Topkapı Avrupa Konutları vaziyet planı...


Topkapı Avrupa Konutları vaziyet planı haberimizde bulunuyor. Avrupa Konutları projeleri ile ismini duyuran Artaş İnşaat şimdi Topkapı'da yeni bir proje inşa ediyor. Topkapı Avrupa Konutları projesi 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


İnşaat alanının 100 bin metrekare olduğu Topkapı Avrupa Konutları projesinde 700 konutun bulunması planlanıyor. Projedeki blokların en çok 10 katlı olması tasarlanan Topkapı Avrupa Konutları konut tipleri henüz belirlenmedi.


Topkapı Avrupa Konutları vaziyet planı na göre projede projede 60 bin meterkarelik de otopark alanı bulunuyor. 


Topkapı Avrupa Konutları, Kale'nin arazisi üzerinde yükselecek. Proje hasılat paylaşımı modeli ile geliştiriliyor. Topkapı Avrupa Konutları iletişim bilgilerine göre projeye 0212 571 13 55 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Eylül ayında satışlarının başlayacağı Topkapı Avrupa Konutları, Topkapı'da E-5 üzerinde yer aldığı için ulaşım açısından çok avantajlı bir konumda. Proje, konut, ofis ve sıra dükkanlardan meydana gelecek.


Topkapı Avrupa Konutları fiyat!


Topkapı Avrupa Konutları fiyat bilgisine göre projedeki konutların metrekaresi 5 bin liradan başlıyor.


Avrupa Konutları Kale ulaşım;


Avrupa Konutları Kale Telefon: 0212 571 13 55


Avrupa Konutları Kale Web Adresi: www.avrupakonutlari.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri