28 / 03 / 2024

Stüdyo 24'te 24 bin lira peşinatla! Taksitler 870 liradan başlıyor!

 Stüdyo 24'te 24 bin lira peşinatla! Taksitler 870 liradan başlıyor!

Türk – İtalyan mimarların çizgileriyle konut kavramına yepyeni bir boyut kazandıran Stüdyo 24, bir yakınına referans olup ev sahibi olmasını sağlayanlara 1 yıl aidat ödememe kolaylığı sunuyor...



Cathay İleri Projeler, Stüdyo 24 dairelerinden satın almış ve bir yakınının da stüdyo daire almasını sağlamış herkese 1 yıl aidat ödememe fırsatı da sunuyor. Aidat; resepsiyon, lobi, fitness, açık havuz, kapalı garaj, lobi, toplantı odası, cep sineması ve teras gibi yaşamı kolaylaştıracak ve günün her saatine keyif katacak tüm rezidans hizmetlerini kapsıyor.


İtalyan Tasarımı Stüdyolar İçin Cazip Teklif

 

Türkiye’nin ilk stüdyo markası Stüdyo 24, İtalyan tasarımı stüdyolar için cazip bir teklif sunuyor. 870 TL aylık sabit taksit ve 24 bin TL’lik peşinatı teslimde ödeyerek sahip olunabilen stüdyolar, %1 KDV avantajı da sağlıyor.

 

Emlak Konut GYO ve EPP güvencesiyle Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24, inovatif özelliklerinin ve renkli kimliğinin yanında fırsatlarıyla da en çok konuşulan proje olmaya devam ediyor. Hala devam eden avantajlı kampanyayla yatırımcıya büyük kolaylık sağlayan Stüdyo 24, İstanbul’daki diğer projelere kıyasla 10 yılda kendini amorti edebilen bir proje olması sebebiyle, yatırımcılar tarafından büyük talep görüyor.

 

Yakın geleceğin en trend yaşam merkezlerinden biri olarak öngörülen Stüdyo 24, ideal büyüklüklerde tasarlanmış stüdyolar ile, kullanılmayan alanların getirdiği yüksek satış fiyatlarını ve daire giderlerini ortadan kaldırıyor. Ekonomik ve pratik ev yaşamını, estetik ve modern alanlarla farklı bir deneyime dönüştürüyor. “Bir+Sen” sloganıyla yeni nesil “stüdyo” anlayışı sunan Stüdyo 24’ler, 38 metrekareden 207 metrekareye kadar uzanan, tamamı geniş yaşam felsefesi ile projelendirilmiş Türk-İtalyan ortak mimari çalışmasıyla farklı dizayn seçenekleri sunuyor.


Telefon: 0212 - 687 24 24 

Web adresi: www.studyo24.com




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri