29 / 03 / 2024

Soyak Konforia Bahçeşehir'in çehresini değiştirdi!

Soyak Konforia Bahçeşehir'in çehresini değiştirdi!

55 yıldır inşaattan öte, yeni ve kaliteli yaşam alanlarını hayata geçiren SOYAK, ‘Geleceğin Projeleri’ni üretmeye devam ediyor.


55 yıldır inşaattan öte, yeni ve kaliteli yaşam alanlarını hayata geçiren SOYAK, ‘Geleceğin Projeleri’ni üretmeye devam ediyor. Her zaman seçtiği bölgenin gelişimini öngörerek attığı adımlar ile o bölgeyi yapılandıran SOYAK öncü yatırımlarını sürdürüyor.


Dünden bugüne Soyak…

SOYAK, Soyak Göztepe, Soyak Yenişehir, Soyak Olympiakent gibi önemli projeleri ile 50.000 den fazla aileyi ev sahibi yapan ve geliştirdiği bölgelerde kalkınmayı sağlayıp, bölgenin çehresini değiştirdi.


Şimdi ise İstanbul’un en hızlı değerlenen bölgesi Kuzey Bahçeşehir’de yeni projeler ile bölgeyi değiştirecek. İstanbul’un yeni yüzünü şekillendirecek olan projeler ile bölgenin değerini katlayacak olan Soyak, birçok yatırım fırsatı sunuyor.


Bölge genelinde yapımı devam eden, yeşil alanlarıyla en çevreci ve Türkiye’nin İkitelli’den sonra en büyük sanayi bölgesi olacak Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi (DESB), yakın zamanda inşasına başlanacak Türkiye Nakliyeciler Derneği Ambarları ve 5.000 konutun ilk adımı olan Soyak Konforia projesi bölgede yapılan önemli yatırımlardan. Ayrıca 3. Köprü bağlantı yolu ve 3. Havaalanı çalışmaları neticesinde 2018 yılı itibariyle bölge bir çekim merkezi haline gelecektir.


Kişi başına 21 m2’lik yeşil alan…

Hızla gelişen bölgede yaşanılabilir ve kaliteli bir yapılanma hedefleniyor. Kuzey Bahçeşehir bölgesinin bağlı bulunduğu Arnavutköy ilçesi Ömerli Deliklikaya Bölgesi İmar Planına göre bölgede toplam 1 milyon 800 bin m2’ye yakın konut alanı var ve bölgeye 50 bin kişinin yerleşmesi planlanıyor.

Hızla gelişecek Kuzey Bahçeşehir’de kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için her şey düşünülüyor. 850bin m2’lik alanda yapılacak parklar, dinlenme, çocuk oyun alanları ve kişi başına düşecek 21 m2’lik yeşil alan ile şehir içinde özgür ve doğa ile iç içe bir yaşam kurulacak. Doğa içinde bir yaşam sunarken şehir yaşamının olanaklarını da sunan bölgede 21bin m2’lik sağlık tesisleri hayata geçirilecek.

İş merkezleri ile daha da hareketlenecek bölgede büyük projeler yolda.  Bölgede  754bin m2’lik lojistik alanı, 2,5 milyon m2‘lik alanda ise  İstanbul’un en nitelikli sanayi bölgelerinden biri olan Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi (DESB) kurulacak. 2006 yılında inşaatına başlanan Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi’nin, 30 bin kişiye yeni istihdam alanı yaratması bekleniyor.


İstanbul’un Yükselen Değeri Kuzey Bahçeşehir

Atılan bu adımlar ile değeri her geçen gün daha da artan Soyak Konforia,  yıllar sonra keşke dememek için güvenilir bir yatırım aracı.

Bölgedeki ilk proje Soyak Konforia ile dikkatleri üzerine çeken Soyak, güçlü yatırım fırsatları arayanlar için bölgedeki projelerine devam edecek.

Hızla değişen yeni İstanbul’da geleceği gören projeler üreten ve bu doğrultuda adım atmak isteyenlere kaliteli yatırım fırsatları sunan SOYAK, bölgenin de geleceğini şekillendiriyor.



Detaylı bilgi için:​444 0 795 / www.soyak.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler