28 / 03 / 2024

Sinpaş'a Cityscape Katar 2017'den yoğun ilgi!

Sinpaş'a Cityscape Katar 2017'den yoğun ilgi!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer "Cityscape Katar 2017 fuarı, Körfez yatırımcısına ulaşmak için önemli bir fırsat. Yabancı yatırımcıların ve özellikle Katarlıların Sinpaş projelerine ilgisi her zaman yüksek. " dedi.


Sinpaş GYO, Türkiye’de her geçen gün gelişen gayrimenkul sektöründe markalı konut projelerinde öncülüğü üstleniyor, daha önce denenmemiş özgün projelerin altına imza atıyor. 80 binden fazla kişiye mutlu yaşam alanları sağlayan Sinpaş, temalı konut projeleriyle yaşam ve konut anlayışını değiştirmeye devam ediyor.


Sinpaş GYO Genel Müdürü Gacemer: “ Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi yüksek”

Yabancı yatırımcıların Türk gayrimenkul sektörüne ciddi bir ivme kazandırdığını belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer şunları söyledi:


“Cityscape Katar 2017 fuarı, Körfez yatırımcısına ulaşmak için önemli bir fırsat. Yabancı yatırımcıların ve özellikle Katarlıların Sinpaş projelerine ilgisi her zaman yüksek. Yabancılara Türk vatandaşlığı hakkı getirilmesi, Türkiye gayrimenkul sektörü için önemli bir fırsat oldu. Türk Vatandaşlığı Kanunu ile artık 1 milyon dolarlık gayrimenkul satın alan yabancılar Türk vatandaşı olabiliyor. Körfez ülkelerinin Türkiye’nin yakınında olması da yatırımcılara hem mesafe hem de kültürel açıdan bir yakınlık hissettiriyor ve bu avantajlar yatırımcıları ülkemize çekiyor. Türkiye gayrimenkul sektöründeki verilere göre, Katarlı yatırımcılar konut satın alırken lüks ve büyük daire tiplerini tercih ediyor. Daha çok 3 1, 4 1 daire tiplerine ilgi gösteren Katarlılar şimdiye kadar projelerimizden Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern ve Queen Central Park’a yoğun ilgi göstererek, farklı seçeneklerde yaşam alanlarına hem oturum hem de yatırım amaçlı sahip oldu. ‘’


Türkiye’nin ilk ‘HIGHLIFE’ temalı projesi: Queen Central Park Bomonti

Queen Central Park, Sinpaş imzası ile şehrin kalbi Bomonti’de yükselen lüks ve ihtişamın yeni adresi olacak bir rezidans projesi. Kendine ait 10 bin metrekarelik ‘Şehir Parkı’ ile şehrin tam merkezinde yeşillikler içerisinde güvenle yaşanabilecek benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. Queen Central Park Bomonti, taçlı mimarisi, tamamı geniş balkonlu konutları, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı ve “HIGHLIFE” temalı evleri sayesinde oldukça avantajlı bir yatırım fırsatı da sağlıyor.


Yaşam kalitesi en yüksek şehirlerden Bursa’da uluslararası ödüllü ilk ve tek proje: Bursa Modern

Bursa, tarihi, kültürel ve doğal mirası ile UNESCO tarafından ilk kez ‘2017 Avrupa Yeşil Başkenti’ unvanına aday şehirler arasında gösterildi. Bursa, aynı zamanda dünya genelinde 5 bin kenti yaşam kalitesi standartlarına göre kıyaslayıp, her yıl ‘Yaşam Kalitesi En Yüksek Şehirler’ listesi oluşturan Numbeo’nun listesinde 28. sırada yer alıyor.


Bursa’da avantajlı konut fiyatları, yatırımcıları bölgeye çeken unsurların başında geliyor. Konut fiyatlarının İstanbul’daki gayrimenkullerden 0-40 daha düşük olması, kira getirisinin İstanbul ile hemen hemen aynı seviyede seyretmesi, konut yatırımcıları için büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Osmangazi Köprüsü’nün hizmete açılmasıyla İstanbul’un arka bahçesi haline gelen Bursa, yerli ve yabancı konut alıcılarının yatırım için tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. 26 bin metrekarelik göleti, yalıları, köşkleri, göl ve doğa manzaralı evleri ile Bursa Modern; şehrin en büyük ve mimarisi uluslararası ödüllü ilk ve tek projesi.


Cityscape Katar 2017

13-15 Mart 2017 tarihleri arasında Doha, Katar’da düzenlenecek CITYSCAPE KATAR, ulusal ve uluslararası arenada gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren firmaları ve yatırımcıları bir araya getirecek. Dünyanın en kapsamlı, en geniş çaplı gayrimenkul yatırım fuarlarından biri olan Cityscape, daha önce Dubai, Abu Dabi, Kuveyt, Mısır, Cidde, Güney Kore ve İstanbul’da düzenlenmişti.


Web: http://sinpasgyo.com/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler