25 / 04 / 2024

Sinpaş Bosphorus City satılık!

 Sinpaş Bosphorus City satılık!

Toplam 6 kısımdan meydana gelen ve Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen Sinpaş GYO projesi Sinpaş Bosphorus City satılık daire fiyatları...


Sinpaş Bosphorus City, Halkalı'da inşa ediliyor. Proje, Sinpaş GYO tarafından konumlandırılıyor. Toplam 6 kısımdan oluşan Sinpaş Bosphorus City projesinde 62 blok bulunuyor. Projedeki blokların katları 2 ile 20 katlı olarak değişkenlik gösteriyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Sinpaş Bosphorus City projesinde konutlar 68 metrekare ile 645 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Projede toplamda 2 bin 796 konut bulunuyor.


Sinpaş Bosphorus City satılık!


Sinpaş Bosphorus City satılık daire fiyatları;


Bosphorus City satılık daire fiyatları şöyle şekilleniyor;


Bosphorus City satılık 1+1 dairelerin fiyatları 250 bin 644 TL, 

Bosphorus City satılık 2+1 dairelerin fiyatları 367 bin 484 TL,

Bosphorus City satılık 3+1 dairelerin fiyatları 467 bin 627 TL. 


Bir Sinpaş GYO projesi olan Bosphorus City'de; Ortaköy Arena Residences, Gök Kule Residences, Yalı Apartmanları, Erguvan Evleri, Saraybahçe Evleri ve Yeditepe Kuleleri bulunuyor.


Sinpaş Bosphorus City satılık dairelerin ödeme şekilleri ister banka kredisi ister firma bünyesinde yer alan ödeme seçenekleri ile yapılabiliyor. Projede banka kredili ödemelerde yüzde 20 peşinat verilmesi yeterli oluyor.



Bosphorus City Evleri iletişim bilgileri;


Bosphorus City Telefon: 444 1 440

Bosphorus City Web Adresi: www.bosphoruscity.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com