19 / 03 / 2024

Sembol İstanbul ticari alanları satışta!

Sembol İstanbul ticari alanları satışta!

Eksiksiz hizmet anlayışı ile yoluna devam eden Karden İnşaat, proje içerisinde sunmuş olduğu olanaklar ile Bahçeşehir – Tem bağlantı yolu üzerinde ışıl ışıl bir projeye ve yaşam alanına imza atıyor...


44 mağazadan oluşan çarşı için hazırlıklarını titizlikle yürüten Karden İnşaat, 2015 yıl sonu faaliyete geçecek olan ticari alanlar için tek tek görüşmeleri geçekleştirerek bir birinden değerli markaları bir araya getirmeyi hedefliyor.  Şu ana kadar yüzlerce teklif alan ve görüşmelerini gerçekleştiren proje yetkilileri en kısa sürede markaları netleştirmeyi planlıyor.

Avrupa’ nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul’ da bulunan çarşı konsepti konut ve çevre sakinlerine rahatlıkla alışveriş ve yaşam fırsatı sunarken, yatırımcılar içinde karlı bir fırsat oluşturuyor. Projenin mimarisinin yanı sıra inşaat kalitesi ve titiz çalışmaları ile kendini her fırsatta yenileyen çalışma anlayışıyla farlıkığını ortaya koyan Karden İnşaat, cazip yatırım fırsatları oluşturmak için çalışmalarını yütürüyor.  

 

 

130.000 TL’ den Başlayan Fiyatlar…


Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek proje, 3 farklı kampanya ile müşterisine fırsat sunmaya devam ediyor. Yatırımcılar dilerse %25 Peşin Ödeme + 30 Ay Vade Sıfır Faiz imkanı, dilerse %25 Peşin Ödeme +%50 Teslimde ödeme imkanı ya da %100 peşin + %10 İndirim imkanı çerçevesinde sunulan ödeme planlarından yararlanarak konut sahibi olabilecek.


130.000 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan Sembol İstanbul, yatırımcılarına  % 1 kdv imkânı da sunuyor. 2015 yılında da yatırımcısına kazandırmayı ve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Karden İnşaat, Sembol İstanbul projesi ile yatırımcılarına  %50 ile %60 oranları arasında bir kar sunmayı hedefliyor.



B ve C Bloklar Satışta…


A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise Busidence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışlarını tamamladı. Satışa sunulan B ve C bloklarda 40 m2 ile 200 m2 arasında değişen birbirinden farklı tiplerde 3+1, 2+1, 1+1, 1+0 olmak üzere residence daireler bulunmaktadır. 


Açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları bulunan Sembol İstanbul, geniş bir alanda konumlanan sosyal tesisleriyde sınırsız hizmet sunuyor. 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri