23 / 04 / 2024

Seba Suites satışta! Metrekaresi 8 bin TL'den başlıyor!

 Seba Suites satışta! Metrekaresi 8 bin TL'den başlıyor!

144 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen Seba Suites projesi basına tanıtıldı. Projede dairelerin metrekaresi 8 bin TL’den başlıyor...


 

İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkul projeleri hayata geçiren Seba İnşaat, İstanbul’un en parlak ve en yeni yaşam, eğitim, kültür ve ticaret merkezi olan Kağıthane'de yeni projeye imza atıyor. 

 

Görücüye çıkan Seba Suites projesi 7 bin 256 metrekare arazi üzerinde yükseliyor. Proje,


Toplam 15 ve 11 katlı iki blok şeklinde inşa edilen projenin A bloğunda 88, B bloğunda ise 56 daire yer alıyor.  Projede  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, şeklinde daire tipleri mevcut. 

 

Kağıthane’ye değer katacak proje  144 konut ve 23 ticari üniteden meydana geliyor. 


2019 yılında teslim edilmesi planlanan  Seba Suites projesinde dairelerin metrekaresi 8 bin TL’den başlıyor. Projede dairelrin alanları  60  ile 180 metrekare arasında değişiyor. 


Seba Suites'te sosyal tesisler, açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Seba Suites projesinde; otopark alanında her daireye metrekaresine göre kapalı park alanı da sunuluyor.


Metro’ya 300 metre mesafede yükseliyor


Kağıthane’ye değer katacak bir projeye imza attıklarını belirten  Seba İnşaat  Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, Kağıthane  bölgesinin Levent ve Maslak gibi İstanbul’un merkezi noktalarının alternatifi niteliğinde konumlandığını dile getiriyor. Yaklaşık 2 yıllık bir süre içinde Cendere’nin dönüşümü noktasında satışına başladıkları Seba Ofis Boulevard projesinin ardından aynı bölgede Seba Flats adındaki yeni bir konut projesine başladıklarını belirten Engin Keçeli, “ Bugün, çevrede faaliyet gösteren sanayi alanları arka arkaya dönüşüme tabi tutuluyor. Bugün Cendere Vadisi Avrupa Yakası’nın yeni Bağdat Caddesi olma yolunda hızla ilerliyor.  Kağıthane’nin geleceğine güvenimiz tam. Seba Suites projemiz, Maslak’a 5 dakika Metro’ya ise 300 metre mesafede yer alıyor. Projemizin hemen yanı başında, bir süre önce hizmete giren Vadi İstanbul AVM ve Seyrantepe Metro istasyonunu Vadi İstanbul’a bağlayan Havaray Hattı yer alıyor” 


  Seba Suites satışta! Metrekaresi 8 bin TL


En önemli avantajı konumu  


Kağıthane’nin önemli avantajlarının başında konumunun geldiğini belirten Keçeli, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “İlçe Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerinin ulaşım hatlarına oldukça yakın olmakla beraber diğer taraftan da Levent-Büyükdere-Maslak hattına yakın konumda yer alıyor. Yeni metro hattının da devreye girmesi ile beraber bu merkezlere ulaşım çok daha kolay duruma gelecek. 2018 yılında açılması planlanan Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattının bölgeye olan ulaşımı daha da rahatlatması bekleniyor. Bu proje sayesinde Kağıthane Üsküdar arası mesafe 26 dakikaya inerken, Ümraniye 39,5 dakika, Beşiktaş 10 dakika ve Mecidiyeköy 4,5 dakikaya inecek”     


Üç yeni proje geliyor   


Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Seba İnşaat, 2018 yılında toplam 850 milyon TL'lik yatırımlara imza atacak.  Tarabya, Ulus ve Cendere'de üç yeni proje hayata geçirecek olan firma yeni projelerini Temmuz 2018'de satışa çıkarmayı hedefliyor. Seba Suites Cendere projesinin arsa alanı 30 bin metrekare olarak belirlendi. Projede 280 adet konut yer alıyor.


(0212) 323 03 03   


http://www.sebainsaat.com.tr/




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler